9 YAPRAK LAZANYA 5 DAKİKA KAYNAR SUDA HAŞLANIR VE YAPIŞMAMASI İÇİN SOĞUK SUYA KOYULUR.
İÇ HARÇ:
TAVADA 250 GR KIYMA
3YK SIVI YAĞ
1 SOĞAN
5 DİŞSARIMSAK
2 DOMATES
TUZ
KR BİBER İYİCE SOTELENİR.
BEŞAMEL SOS:
3 YK .UN 1 KASE TYAĞ İLE KAVRULUR İÇİNE 2.5 BARDAK SÜT VE 1 ÇİMDİK TUZ EKLENİP BEŞAMEL SOS HAZIRLANIR.
BORCAMA 3 YAPRAK LAZANYA KOYULUR ÜZERİNE BEŞAMEL SOS ÜZERİNE KIYMALI HARÇ.3 KAT BU ŞEKİLDE DEVAM EDER.EN ÜSTE KAŞAR RENDE KOYULUP .FIRINA VERİLİR.
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNN
İÇ HARÇ:
TAVADA 250 GR KIYMA
3YK SIVI YAĞ
1 SOĞAN
5 DİŞSARIMSAK
2 DOMATES
TUZ
KR BİBER İYİCE SOTELENİR.
BEŞAMEL SOS:
3 YK .UN 1 KASE TYAĞ İLE KAVRULUR İÇİNE 2.5 BARDAK SÜT VE 1 ÇİMDİK TUZ EKLENİP BEŞAMEL SOS HAZIRLANIR.
BORCAMA 3 YAPRAK LAZANYA KOYULUR ÜZERİNE BEŞAMEL SOS ÜZERİNE KIYMALI HARÇ.3 KAT BU ŞEKİLDE DEVAM EDER.EN ÜSTE KAŞAR RENDE KOYULUP .FIRINA VERİLİR.
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder