15 Şubat 2011 Salı

KAYINVALİDEMİN MEŞHUR PİLAVI

          
 3 BARDAK PİRİNÇ ISLATILIR.

TENCEREYE 1.5 KASE TYAĞ    ,3YK SIVIYAĞ KOYULUP PİRİNÇLER KAVRULUR.

TANE TANE OLAN PİRİNÇLERE 3SU BARDAĞI KAYNAR  ETSUYU VE TUZ EKLENİP KISIK ATEŞTE PİŞİRİLİR.

3 PATATES
1 HAVUÇ
KÜP KÜP DOĞRANIP KIZARTILIR


250 GR PARÇA ET DÜDÜKLÜDE PİŞİRLİR AZ DİDİKLENİR.

1 KASE BEZELYE HAŞLANIR.


VEE TÜM MALZEME KARIŞTIRILIP PİLAVIN ÜZERİNE ALINIR.
GERÇEKTEN HARİKA OLUYOR.HEM ÇOK BASİT HEM DE ÇOK LEZZETLİ.DONDURULMUŞ GARNİTÜRLÜ PİLAVDAN ÇOK FARKLI OLUYOR.
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNN

Hiç yorum yok: