1 SOĞAN
5 DİŞ SARIMSAK
1 DOMATES RENDELENİR
500GR KIYMA, 3YK SIVIYAĞ İLE SOTELENİR İÇİNE SOĞAN SARIMSAK VE DOMATES EKLENİR .SOTE OLAN İÇ HARCA;
1KFİN PİRİNÇ- 1YK SALÇA- TUZ- KBİBER VE 2 KG ISPANAK KOYULUP DÜDÜKLÜDE PİŞİRİLİR.
ISPANAKLARI BİRAZ KAVURMALISINIZ .GÖZÜNÜZE ÇOK GELMESİN KAVRULAN ISPANAKLAR KÜÇÜLÜR .
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNN
5 DİŞ SARIMSAK
1 DOMATES RENDELENİR
500GR KIYMA, 3YK SIVIYAĞ İLE SOTELENİR İÇİNE SOĞAN SARIMSAK VE DOMATES EKLENİR .SOTE OLAN İÇ HARCA;
1KFİN PİRİNÇ- 1YK SALÇA- TUZ- KBİBER VE 2 KG ISPANAK KOYULUP DÜDÜKLÜDE PİŞİRİLİR.
ISPANAKLARI BİRAZ KAVURMALISINIZ .GÖZÜNÜZE ÇOK GELMESİN KAVRULAN ISPANAKLAR KÜÇÜLÜR .
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder