YAŞAM...YEMEK...GEZİ...EĞLENCE @marifetellerimizde @zeynepturan_zyevent
Etiketler
3+1
(7)
APARATİFLER
(44)
BALIKLAR
(4)
BÖREKLER
(25)
ÇOCUKLA GİDİLECEK YERLER
(4)
ÇORBALAR
(19)
DAVET SOFRALARI
(41)
DİYETİSYEN AYSEN ARICANIN TARİF ANALİZLERİ
(4)
DONDURMALAR
(8)
ETLER KEBAPLAR
(31)
GEZİLER
(1)
HAMURİŞLERİ
(50)
KAHVALTILIKLAR
(10)
KEKLER
(43)
KURABİYELER
(50)
LIGHT TARİFLER
(40)
PASTALAR
(61)
PHİLİPS AİRFRYER İLE YEMEK TARİFLERİ
(11)
PİLAVLAR VE MAKARNALAR
(21)
REÇELLER
(5)
SALATALAR
(24)
SÜTLÜ TATLILAR
(22)
ŞEKERHAMURLU KURABİYELER
(7)
ŞERBETLİ TATLILAR
(7)
ŞIK SUNUMLAR
(21)
ŞIK SUNUMLAR---ALINTILAR----
(6)
TATLILAR
(68)
TAVSİYELER
(12)
TUZLULAR
(30)
YEMEK TARİFLERİ
(25)
Z.YAĞLILAR
(15)
14 Şubat 2011 Pazartesi
KARALAHANA YEMEĞİ
3 BAĞ LAHANA KAYNATILIR ACI SUYU DÖKÜLÜR
1 BARDAK BARBUNYA KAYNATILIR GAZI DÖKÜLÜR.
İKİSİDE TENCEREYE ALINIR İÇİNE TUZ ,KR.BİBER ,3 YK SIVI YAĞ, 1 BARDAK MISIR , 1K.FİN.PİRİNÇ, 3 PARÇA KEMİKLİ ET EKLENİR
(ASLINDA PATİLA YANİ İÇYAĞ KOYULUR AMA BENİM BİTMİŞTİ KEMİKLİ ETLE YAPTIM AYNI SONUCU ALDIM TAVSİYE EDERİM)
DÜDÜKLÜDE 45 DAK. PİŞİRİLİR.PİŞİNCE İÇİNE 1 PARÇA T.YAĞ EKLENİR
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNNN
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder