Malzemeler
- 1 HAVUÇ
- 1KABAK
- 1 PATATES
- 1KEREVİZ
- 1BARDAK UN
- 1TK TUZ
- 1ÇK.KR BİBER
- 1 KALIN DİLİM BEYAZ PEYNİR
- 1 YUMURTA
- ÜZERİNE 3 DİLİM KAŞAR RENDESİ
Hazırlanışı
- TÜM SEBZELERİ RENDELEYELİM .İÇİNE PEYNİRİ VE UNUDA EKLEYELİM .TUZUMUZU VE BİBERİMİZDE KOYALIM VE FIRINDA ÜZERİ KIZARANA KADAR PİŞİRELİM .ÜZERİ KIZARINCA KAŞAR RENDELERİNİ SERPELİM VE 5 DAK. DAHA FIRINDA TUTALIM .
- AFİYET ŞİFA OLSUN ..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder