HERKESE SELAMLAR....
BENİM 4 NUMARAMIN DOĞUMGÜNÜ PASTASINI SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM...
DÖRDÜDE AYNI ZAMANDA DOĞUNCA PASTA TRAFİĞİ OLDUKÇA FAZLA OLUYOR:))))))))))
SİZE TARİFİNİDE VERECEĞİM.
UMARIM BEĞENİRSİNİZ...
PANDİSPANYAM::::::::::
BÜTÜN KALIPLARDA RAHATLIKLA KULLANIN ASLA SİZİ PİŞMAN ETMEYECEK
GARANTİLİ BİR TARİF:::::::::::::::
6YUMURTA
1 KAHVE FİNCANI SIVIYAĞ
6 KAH. FİNCANI ŞEKER
6KAH. FİNCANI UN
1 LİMON KABUĞU RENDESİ
1 PAKET KABATMATOZU
ŞEKER VE YUMURTALARI İYİCE ÇIRPALIM VE DİĞER MALZEMELERİ EKLEYELİM.
180 DERECEDE PİŞİRELİM.
PİŞEN KEKİMİZİ PASTA FORMUNA GETİRİKEN MUHAKKAK SÜTLE ISLATALIM!!!!!!!!!!!!
KREMASI:::::::::::
ARTIK BUDA BENİM KLASİKLEŞEN KREMAM::::::::::::::
1.5LT SÜT
1 KASE TYAĞ
1.5BARDAK ŞEKER
YARIM BARDAK NİŞASTA
1 BARDAK UN
PİŞİRDİKTEN SONRA SOĞUMAYA BIRAKALIM.
ILININCA İÇİNE 1 PK KREMŞANTİ KOYUP 5 DAKİKA ÇIRPALIM.
*BEN 2 PANDİSPANYA PİŞİRİYORUM.TOPLAM 4 KAT PASTA OLUYOR VE RAHATLIKLA 40 KİŞİYE YETİYOR.
*PASTAMIZI ŞEKER HAMURU İLE KAPLAMADAN ÖNCE MUTLAKA GANAJ YAPMAK ZORUNDAYIZ.
*GANAJ YAPMAZ KREMŞANTİ VS BİR MADDE İLE KAPLARSANIZ ŞEKER HAMURU ZAMANLA ERİR ..BÜTÜN EMEĞİNİZ ZİYAN OLUR...
GANAJ::::::::::
200ML KREMA
400 GR ÇİKOLATA
1YKAŞ. TYAĞ
200 ML KREMAYI ISITALIM İÇİNE ÇİKOLATALARIMIZI VE TYAĞ EKLEYİP 5 DAKİKA ÇIRPALIM.B.DOLABINDA 30 DAK.DİNLENMESİ YETERLİ.
PASTAMIZI GANAJ İLE SIVADIKTAN SONRA 1 SAAT B.DOLABINDA BEKLETELİM VE ÖYLE ŞEKER HAMURUMUZU KAPLAYALIM.
TRASH PACK KEKLERİMİZ....
2 yorum:
çok farklı bir sunum şekli olmuş:) ellerinize sağlık...
çok ama çok begendim.şeker hamur ile ugraşmak zor ama pastayı muhakkak deneyecegim.ellerine saglık.
Yorum Gönder