YAŞAM...YEMEK...GEZİ...EĞLENCE @marifetellerimizde @zeynepturan_zyevent
Etiketler
3+1
(7)
APARATİFLER
(44)
BALIKLAR
(4)
BÖREKLER
(25)
ÇOCUKLA GİDİLECEK YERLER
(4)
ÇORBALAR
(19)
DAVET SOFRALARI
(41)
DİYETİSYEN AYSEN ARICANIN TARİF ANALİZLERİ
(4)
DONDURMALAR
(8)
ETLER KEBAPLAR
(31)
GEZİLER
(1)
HAMURİŞLERİ
(50)
KAHVALTILIKLAR
(10)
KEKLER
(43)
KURABİYELER
(50)
LIGHT TARİFLER
(40)
PASTALAR
(61)
PHİLİPS AİRFRYER İLE YEMEK TARİFLERİ
(11)
PİLAVLAR VE MAKARNALAR
(21)
REÇELLER
(5)
SALATALAR
(24)
SÜTLÜ TATLILAR
(22)
ŞEKERHAMURLU KURABİYELER
(7)
ŞERBETLİ TATLILAR
(7)
ŞIK SUNUMLAR
(21)
ŞIK SUNUMLAR---ALINTILAR----
(6)
TATLILAR
(68)
TAVSİYELER
(12)
TUZLULAR
(30)
YEMEK TARİFLERİ
(25)
Z.YAĞLILAR
(15)
22 Mayıs 2011 Pazar
BALLI ŞU
HAMURU:
KLASİK PROFİTEROL HAMURU.
KREMASI:KLASİK PROFİTEROL KREMASI.
TARİFLERİ PROFİTEROLDEN ALABİLİRİNİZ.
BALI:
1 BARDAK TOZŞEKER
1YK BAL
YARIM BARDAK SU.TAVADA ERİTELİM AĞDALAŞINCA BALLAI ŞULARIN ÜZERİNE DÖKELİM .
AYRI BİR TEPSİYEDE YAĞLI FIRIN KAĞIDI SERELİM KAŞIKLA BALI DÖKELİM .ÜST KATMANIN SÜS ŞEKERİ OLŞUCAK.
AFİYET ŞİFA OLSUNNNN
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
2 yorum:
harika bir görüntücanım.bayıldım.ellerine sağlık.sevgiler.
sevdacım tesekkur ederım:)
Yorum Gönder