22 Mayıs 2011 Pazar

BALLI ŞU


HAMURU:

KLASİK PROFİTEROL HAMURU.


KREMASI:KLASİK PROFİTEROL KREMASI.

TARİFLERİ PROFİTEROLDEN ALABİLİRİNİZ.

BALI:
1 BARDAK TOZŞEKER
1YK BAL
YARIM BARDAK SU.TAVADA ERİTELİM AĞDALAŞINCA BALLAI ŞULARIN ÜZERİNE DÖKELİM .

AYRI BİR TEPSİYEDE YAĞLI FIRIN KAĞIDI SERELİM KAŞIKLA BALI DÖKELİM .ÜST KATMANIN SÜS ŞEKERİ OLŞUCAK.

AFİYET ŞİFA OLSUNNNN

2 yorum:

mutfagabuyrun dedi ki...

harika bir görüntücanım.bayıldım.ellerine sağlık.sevgiler.

marifet ellerimizde dedi ki...

sevdacım tesekkur ederım:)