YARIM KİLO BÖRÜLCE İYİCE KAYNATILIR VE SÜZÜLÜR.
TENCEREDE 2 SOĞAN 5 DİŞ SARIMSAK 7YK Z.YAĞ İLE KAVRULUR.KAVRULAN SAOĞANLARA BÖRÜLCEDE EKLENİR RENGİ DÖNENE KADAR ODA KAVRULUR.
İÇİNE 1 LİMON SUYU SIKILIP SU İLAVE EDİLİP DÜDÜKLÜDE PİŞİRİLİR.
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNN
TENCEREDE 2 SOĞAN 5 DİŞ SARIMSAK 7YK Z.YAĞ İLE KAVRULUR.KAVRULAN SAOĞANLARA BÖRÜLCEDE EKLENİR RENGİ DÖNENE KADAR ODA KAVRULUR.
İÇİNE 1 LİMON SUYU SIKILIP SU İLAVE EDİLİP DÜDÜKLÜDE PİŞİRİLİR.
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder