YAŞAM...YEMEK...GEZİ...EĞLENCE @marifetellerimizde @zeynepturan_zyevent
Etiketler
3+1
(7)
APARATİFLER
(44)
BALIKLAR
(4)
BÖREKLER
(25)
ÇOCUKLA GİDİLECEK YERLER
(4)
ÇORBALAR
(19)
DAVET SOFRALARI
(41)
DİYETİSYEN AYSEN ARICANIN TARİF ANALİZLERİ
(4)
DONDURMALAR
(8)
ETLER KEBAPLAR
(31)
GEZİLER
(1)
HAMURİŞLERİ
(50)
KAHVALTILIKLAR
(10)
KEKLER
(43)
KURABİYELER
(50)
LIGHT TARİFLER
(40)
PASTALAR
(61)
PHİLİPS AİRFRYER İLE YEMEK TARİFLERİ
(11)
PİLAVLAR VE MAKARNALAR
(21)
REÇELLER
(5)
SALATALAR
(24)
SÜTLÜ TATLILAR
(22)
ŞEKERHAMURLU KURABİYELER
(7)
ŞERBETLİ TATLILAR
(7)
ŞIK SUNUMLAR
(21)
ŞIK SUNUMLAR---ALINTILAR----
(6)
TATLILAR
(68)
TAVSİYELER
(12)
TUZLULAR
(30)
YEMEK TARİFLERİ
(25)
Z.YAĞLILAR
(15)
14 Şubat 2011 Pazartesi
YUFKALI KEBAP
1 YUFKA
İÇİ:
250 GR PARÇA ET
1 HAVUÇ RENDE
1 SOĞAN
5 DİŞ SARIMSAK
TUZ
3YK.SIVI YAĞ
GÜZELCE PİŞİRİLİR.ETLER DİDİKLENİR.
HARÇ İYİCE BİRBİRİNE YEDİRİLİR.
YUFKAYI MASAYA SERELIM .
SİGARA BÖREĞİ SARAR GİBİ SARALIM .
KIZARTALIM.
YOĞURTLA SERVİS YAPALIM.
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNNNNNNNNN
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder