YAŞAM...YEMEK...GEZİ...EĞLENCE @marifetellerimizde @zeynepturan_zyevent
Etiketler
3+1
(7)
APARATİFLER
(44)
BALIKLAR
(4)
BÖREKLER
(25)
ÇOCUKLA GİDİLECEK YERLER
(4)
ÇORBALAR
(19)
DAVET SOFRALARI
(41)
DİYETİSYEN AYSEN ARICANIN TARİF ANALİZLERİ
(4)
DONDURMALAR
(8)
ETLER KEBAPLAR
(31)
GEZİLER
(1)
HAMURİŞLERİ
(50)
KAHVALTILIKLAR
(10)
KEKLER
(43)
KURABİYELER
(50)
LIGHT TARİFLER
(40)
PASTALAR
(61)
PHİLİPS AİRFRYER İLE YEMEK TARİFLERİ
(11)
PİLAVLAR VE MAKARNALAR
(21)
REÇELLER
(5)
SALATALAR
(24)
SÜTLÜ TATLILAR
(22)
ŞEKERHAMURLU KURABİYELER
(7)
ŞERBETLİ TATLILAR
(7)
ŞIK SUNUMLAR
(21)
ŞIK SUNUMLAR---ALINTILAR----
(6)
TATLILAR
(68)
TAVSİYELER
(12)
TUZLULAR
(30)
YEMEK TARİFLERİ
(25)
Z.YAĞLILAR
(15)
15 Şubat 2011 Salı
YALANCI TALAŞ BÖREĞİ
İÇ HARCI:
250 GR KIYMA İYİCE PİŞİRİLİP AZ DİDİKLENİR.
1.5 BARDAK GARNİTÜR PİŞİRİLİR.
KARIŞTIRILIP SIVIYAĞ TUZ K.BİBER İLAVE EDİLİR.
1 PAKET MİLFÖY HAMURUNUN 2 TANESI AYRILIR ŞERİTLER KESILIR ÇAPRAZ OLARAK DOLDURULAN BÖREĞİMİZİN ÜZERİ KAPATILIR ÜSTÜNE YADA KENARINADA GÜLLER YAPIP SÜSLENİR.
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNN
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder