YAŞAM...YEMEK...GEZİ...EĞLENCE @marifetellerimizde @zeynepturan_zyevent
Etiketler
3+1
(7)
APARATİFLER
(44)
BALIKLAR
(4)
BÖREKLER
(25)
ÇOCUKLA GİDİLECEK YERLER
(4)
ÇORBALAR
(19)
DAVET SOFRALARI
(41)
DİYETİSYEN AYSEN ARICANIN TARİF ANALİZLERİ
(4)
DONDURMALAR
(8)
ETLER KEBAPLAR
(31)
GEZİLER
(1)
HAMURİŞLERİ
(50)
KAHVALTILIKLAR
(10)
KEKLER
(43)
KURABİYELER
(50)
LIGHT TARİFLER
(40)
PASTALAR
(61)
PHİLİPS AİRFRYER İLE YEMEK TARİFLERİ
(11)
PİLAVLAR VE MAKARNALAR
(21)
REÇELLER
(5)
SALATALAR
(24)
SÜTLÜ TATLILAR
(22)
ŞEKERHAMURLU KURABİYELER
(7)
ŞERBETLİ TATLILAR
(7)
ŞIK SUNUMLAR
(21)
ŞIK SUNUMLAR---ALINTILAR----
(6)
TATLILAR
(68)
TAVSİYELER
(12)
TUZLULAR
(30)
YEMEK TARİFLERİ
(25)
Z.YAĞLILAR
(15)
15 Şubat 2011 Salı
MUHALLEBİLİ KADAYIF
500 LT SÜT
200 GR TYAĞ
5YK SIVIYAĞ
YARIM BARDAK ŞEKER
YARIM BARDAK UN İLE MUHALLEBİMİZİ PİŞİRELİM.
2 BARDAK TEL KADAYIF
2YK ŞEKER
1 KASE KIRIK CEVİZ
TÜM MALZEMEYİ KAVURALIM.
KISIK ATEŞTE YAPALIM KI YAKMAYALIM.
BEN KADAYIFI KURUTMADIM CUNKU HAZIR PAKETLERDEKI KIRIK KADAYIFLARDAN ALDIM.
EGER YUFKACIDAN ALDIYSANIZ KADAYIFI EN AZ 2 SAAT KURU BIR TEPSİDE BEKLETİNKİ KADAYIFLAR KURUSUN .
KURUDUKTAN SONRADA ELLE UFALAYIN .
İSTEDİĞİNİZ ŞEKİLDE KABA KOYABİLİRSİNİZ.BEN DİKDÖRTGEN KEK KALIBINDA YAPTIM.
KABINIZIN EN ALTINA KAVRULMUŞ KADAYIFLARIN YARISINI SERİN ,ÜZERİNE ILINMIŞ MUHALLEBİYİ DÖKÜN .
MUHALLEBİ KABUK BAĞLAYINCA ÜST KATADA KADAYIFLARI EKLEYİN.
2 SAAT BUZDOLABINDA SOĞUTUP TERS CEVİRİP SERVİS YAPIN .
.
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNNN
BUNLARDA KUPTA SUNUM ŞEKİLLERİ::::::::::::::
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder