YAŞAM...YEMEK...GEZİ...EĞLENCE @marifetellerimizde @zeynepturan_zyevent
Etiketler
3+1
(7)
APARATİFLER
(44)
BALIKLAR
(4)
BÖREKLER
(25)
ÇOCUKLA GİDİLECEK YERLER
(4)
ÇORBALAR
(19)
DAVET SOFRALARI
(41)
DİYETİSYEN AYSEN ARICANIN TARİF ANALİZLERİ
(4)
DONDURMALAR
(8)
ETLER KEBAPLAR
(31)
GEZİLER
(1)
HAMURİŞLERİ
(50)
KAHVALTILIKLAR
(10)
KEKLER
(43)
KURABİYELER
(50)
LIGHT TARİFLER
(40)
PASTALAR
(61)
PHİLİPS AİRFRYER İLE YEMEK TARİFLERİ
(11)
PİLAVLAR VE MAKARNALAR
(21)
REÇELLER
(5)
SALATALAR
(24)
SÜTLÜ TATLILAR
(22)
ŞEKERHAMURLU KURABİYELER
(7)
ŞERBETLİ TATLILAR
(7)
ŞIK SUNUMLAR
(21)
ŞIK SUNUMLAR---ALINTILAR----
(6)
TATLILAR
(68)
TAVSİYELER
(12)
TUZLULAR
(30)
YEMEK TARİFLERİ
(25)
Z.YAĞLILAR
(15)
15 Şubat 2011 Salı
ŞEFTALİLİ TART
1 KASE TYAĞ
1 YUMURTA
1.5 ÇAY BARDAĞI PUDRA ŞEKER
ALDIĞI KADAR UN
TÜM MALZEME YOĞURULUR BIR BORCAMA KENARLARI YUKARI ÇIKARTARAK SERİLİR.KABARMAMASI İÇİN TABANINA ÇATALLA DELİKLER AÇILIR
180 DERECEDE PİŞİRİLİR.
KREMASI:2 SU BARDAĞI SÜT
1YUMURTA SARISI
2.5 YK.UN
2.5 YK ŞEKER BU MALZ.MUHALLABİSİ PİŞİRLİR.
SOĞUYAN TART HAMURUNUN İÇİNE KREMAMIZ KOYULUR ÜZERİNE ŞEFTALİ DİLİMLERİ HİNDİSTANCEVİZİ VE FINDIKLA SÜSLEME YAPILIR.
AFİYET ŞİFA OLSUNNN.............
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder