15 Şubat 2011 Salı

MİLFÖYDEN KÜLAH

         
MİLFÖY HAMURLARINI ELİMİZLE BİRAZ AÇALIM VE ŞERİTLER KESELİM .
HAZIR KÜLAHLARA YAĞLI FIRIN KAĞIDI SARALIM VE KESİLEN MİLFÖY ŞERİTLERİNİ AŞAĞIDAN YUKARIYA DOĞRU SARALIM.180 DERECEDE 20 DAK. PİŞİRELİM .
BEN BİR KISMINI TUZLU YAPTIM .İÇİNE B.PEYNİR MAYDANOZ VE KAŞAR DOLDURUP FIRININ İÇİNDE 10 DAK. DAHA BIRAKTIM .KAŞARLAR ERİMİŞTİ ZATEN .GAYET GÜZEL OLDU.ANCAK EĞER TUZLU TERCİH EDECEKSENİZ DAHA FAZLA FIRINDA PİŞİRİN DAHA PİŞKİN OLSUNLAR VE ÜZERLERİNE YUMURTA SARISI SÜRÜN.
DİĞER KISMINADA ÇİKOLATALI MUHALLEBİ YAPTIM ONUDA SOĞUK SERVİS YAPTIM .
MUHALLEBİ:
500 GR SÜT
YARIM BARDAK UN
 YARIM BARDAK ŞEKER
2 YK.KAKAO
PARÇA ÇİKOLATA
100 GR T.YAĞ
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNN.................

Hiç yorum yok: