YAŞAM...YEMEK...GEZİ...EĞLENCE @marifetellerimizde @zeynepturan_zyevent
Etiketler
3+1
(7)
APARATİFLER
(44)
BALIKLAR
(4)
BÖREKLER
(25)
ÇOCUKLA GİDİLECEK YERLER
(4)
ÇORBALAR
(19)
DAVET SOFRALARI
(41)
DİYETİSYEN AYSEN ARICANIN TARİF ANALİZLERİ
(4)
DONDURMALAR
(8)
ETLER KEBAPLAR
(31)
GEZİLER
(1)
HAMURİŞLERİ
(50)
KAHVALTILIKLAR
(10)
KEKLER
(43)
KURABİYELER
(50)
LIGHT TARİFLER
(40)
PASTALAR
(61)
PHİLİPS AİRFRYER İLE YEMEK TARİFLERİ
(11)
PİLAVLAR VE MAKARNALAR
(21)
REÇELLER
(5)
SALATALAR
(24)
SÜTLÜ TATLILAR
(22)
ŞEKERHAMURLU KURABİYELER
(7)
ŞERBETLİ TATLILAR
(7)
ŞIK SUNUMLAR
(21)
ŞIK SUNUMLAR---ALINTILAR----
(6)
TATLILAR
(68)
TAVSİYELER
(12)
TUZLULAR
(30)
YEMEK TARİFLERİ
(25)
Z.YAĞLILAR
(15)
15 Şubat 2011 Salı
KOKO KURABİYE
4 YUMURTA AKI
4Ç.B ŞEKER
1.5 KAH.FİN.UN
2.5 BARDAĞI HİNDİSTANCEVİZİ
YUMURTA AKLARINI KAR HALİNE GETİRİN DİĞER MALZ.EKLEYİN ŞEKLİ ÖNEMLİ DEĞİL ZATEN PASTANELERDEKİ KOKLARDA ŞEKİLSİZ OLUYOR.
PİŞTİKTEN SONRA ÜZERİNE FIRÇAYLA SÜT SÜRÜN DIŞ KABUĞU KADAR YUMUŞAK OLUYOR.
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNNNNN
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder