15 Şubat 2011 Salı

GÜL KURABİYE






KURABİYE:::::
1 LİMON KABUĞU RENDESİ
1 BARDAK PUDRA ŞEKERİ
2 YUMURTA
250 GR TYAĞ VEYA MARGARİN
YARIM BARDAK SIVIYAĞ
ALDIĞI KADAR UN YAKLAŞIK (5- 6 BARDAK UN-AZAR AZAR İLAVE EDİN UN MARKASINA GÖRE DEĞİŞİR)


MARGARİN KULLANACAKSANIZ::::::::::
MARGARİNİ BİR CEZVEDE ISITALIM .KENARA ALALIM 2 SAAT SONUNDA MARGARİN İLE SUYU AYRIŞICAK .O SUYU KURABİYEYE KATMAYIN.
BUNU BİR PASTANE SAHİBİNDEN ÖĞRENDİM.BU İŞLEM SONUCU GR OLARAK AZALIYOR .TABİKİ YAĞ VE ESASI KALMIŞ OLUYOR .


MARGARİN KULLANIP BEKLETECEKSENİZ YAĞ 250 GR OLSUN YOK TYAĞ KULLANACAKSANIZ 150 GR TYAĞ YARIM BARDAK SIVI YAĞ)


EN GÜZELİ TYAĞ İLE YAPMAK .BENİM TAVSİYEM TYAĞ KULLANMANIZ .
ANCAK İLLA MARGARİN DERSENİZ SİZE BU YÖNTEM SÜPER SONUÇ VERECEKTİR....


                  
                






Hiç yorum yok: