YAŞAM...YEMEK...GEZİ...EĞLENCE @marifetellerimizde @zeynepturan_zyevent
Etiketler
3+1
(7)
APARATİFLER
(44)
BALIKLAR
(4)
BÖREKLER
(25)
ÇOCUKLA GİDİLECEK YERLER
(4)
ÇORBALAR
(19)
DAVET SOFRALARI
(41)
DİYETİSYEN AYSEN ARICANIN TARİF ANALİZLERİ
(4)
DONDURMALAR
(8)
ETLER KEBAPLAR
(31)
GEZİLER
(1)
HAMURİŞLERİ
(50)
KAHVALTILIKLAR
(10)
KEKLER
(43)
KURABİYELER
(50)
LIGHT TARİFLER
(40)
PASTALAR
(61)
PHİLİPS AİRFRYER İLE YEMEK TARİFLERİ
(11)
PİLAVLAR VE MAKARNALAR
(21)
REÇELLER
(5)
SALATALAR
(24)
SÜTLÜ TATLILAR
(22)
ŞEKERHAMURLU KURABİYELER
(7)
ŞERBETLİ TATLILAR
(7)
ŞIK SUNUMLAR
(21)
ŞIK SUNUMLAR---ALINTILAR----
(6)
TATLILAR
(68)
TAVSİYELER
(12)
TUZLULAR
(30)
YEMEK TARİFLERİ
(25)
Z.YAĞLILAR
(15)
15 Şubat 2011 Salı
GÜL KURABİYE
KURABİYE:::::
1 LİMON KABUĞU RENDESİ
1 BARDAK PUDRA ŞEKERİ
2 YUMURTA
250 GR TYAĞ VEYA MARGARİN
YARIM BARDAK SIVIYAĞ
ALDIĞI KADAR UN YAKLAŞIK (5- 6 BARDAK UN-AZAR AZAR İLAVE EDİN UN MARKASINA GÖRE DEĞİŞİR)
MARGARİN KULLANACAKSANIZ::::::::::
MARGARİNİ BİR CEZVEDE ISITALIM .KENARA ALALIM 2 SAAT SONUNDA MARGARİN İLE SUYU AYRIŞICAK .O SUYU KURABİYEYE KATMAYIN.
BUNU BİR PASTANE SAHİBİNDEN ÖĞRENDİM.BU İŞLEM SONUCU GR OLARAK AZALIYOR .TABİKİ YAĞ VE ESASI KALMIŞ OLUYOR .
MARGARİN KULLANIP BEKLETECEKSENİZ YAĞ 250 GR OLSUN YOK TYAĞ KULLANACAKSANIZ 150 GR TYAĞ YARIM BARDAK SIVI YAĞ)
EN GÜZELİ TYAĞ İLE YAPMAK .BENİM TAVSİYEM TYAĞ KULLANMANIZ .
ANCAK İLLA MARGARİN DERSENİZ SİZE BU YÖNTEM SÜPER SONUÇ VERECEKTİR....
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder