15 Şubat 2011 Salı

KEŞKEK

KEŞKEK - 1 KEŞKEK - 2
 
Hazırlama Zamanı 10 dakika
Pişirme Zamanı 60 dakika
Kaç Kişilik 8

Malzemeler

  • 1 BARDAK BUĞDAY
  • 300 GR KUŞBAŞI DANA ETİ
  • 1 BÜYÜK KASE TYAĞ
  • 5YK SIVIYAĞ

Hazırlanışı

  • 1 GECE ÖNCESİNDEN BUĞDAYI HAŞLAYIN VE SUDA BIRAKIN.
  •  
  • SABAH :
  • BUĞDAY
  • TUZ
  • K.BİBER
  • ET
  • 5YK SIVIYAĞ
  • BERABERCE PİŞİRELİM .PİŞİRME İŞLEMİ EN AZ 1 SAAT DÜDÜKLÜ TENCEREDE OLMALI..
  •  
  • PİŞTİKTEN SONRA .ESASINDA TAHTA KAŞIKLA DÖVMEK GEREK AMA BENİM VAKTİM VE GÜCÜM BUNA MÜSAİT DEĞİL.
  •  
  • ------EE ÇOKTA SEVERİM KEŞKEKİ .HATTA ÜÇÜZLERİME HAMİLELİĞİMDE HEMEN HEMEN HER HAFTA KEŞKEK YERDİM :)))))))))
  • AHHH HEY GİDİ GÜNLER:)))))))))------
  •  
  • BEN BLENDRLA ARA ARA ÇIRPIYORUM .YANİ BİR VURUŞTA DEĞİLDE ÇALIŞTIRIP ÇEKİYORUM .BU ŞEKİLDE HAVASINI KAYBETMEMİŞ ,TANELER EZİLMEMİŞ OLUYOR.
  • ÜZERİNEDE TYAĞ ATIYORUM .KEŞKEKİM ISISIYLA ERİYOR..OFF
  • AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNNN

Hiç yorum yok: