Hazırlama Zamanı 10 dakika
Pişirme Zamanı 60 dakika
Kaç Kişilik 8
Malzemeler
- 1 BARDAK BUĞDAY
- 300 GR KUŞBAŞI DANA ETİ
- 1 BÜYÜK KASE TYAĞ
- 5YK SIVIYAĞ
Hazırlanışı
- 1 GECE ÖNCESİNDEN BUĞDAYI HAŞLAYIN VE SUDA BIRAKIN.
- SABAH :
- BUĞDAY
- TUZ
- K.BİBER
- ET
- 5YK SIVIYAĞ
- BERABERCE PİŞİRELİM .PİŞİRME İŞLEMİ EN AZ 1 SAAT DÜDÜKLÜ TENCEREDE OLMALI..
- PİŞTİKTEN SONRA .ESASINDA TAHTA KAŞIKLA DÖVMEK GEREK AMA BENİM VAKTİM VE GÜCÜM BUNA MÜSAİT DEĞİL.
- ------EE ÇOKTA SEVERİM KEŞKEKİ .HATTA ÜÇÜZLERİME HAMİLELİĞİMDE HEMEN HEMEN HER HAFTA KEŞKEK YERDİM :)))))))))
- AHHH HEY GİDİ GÜNLER:)))))))))------
- BEN BLENDRLA ARA ARA ÇIRPIYORUM .YANİ BİR VURUŞTA DEĞİLDE ÇALIŞTIRIP ÇEKİYORUM .BU ŞEKİLDE HAVASINI KAYBETMEMİŞ ,TANELER EZİLMEMİŞ OLUYOR.
- ÜZERİNEDE TYAĞ ATIYORUM .KEŞKEKİM ISISIYLA ERİYOR..OFF
- AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNNN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder