YAŞAM...YEMEK...GEZİ...EĞLENCE @marifetellerimizde @zeynepturan_zyevent
Etiketler
3+1
(7)
APARATİFLER
(44)
BALIKLAR
(4)
BÖREKLER
(25)
ÇOCUKLA GİDİLECEK YERLER
(4)
ÇORBALAR
(19)
DAVET SOFRALARI
(41)
DİYETİSYEN AYSEN ARICANIN TARİF ANALİZLERİ
(4)
DONDURMALAR
(8)
ETLER KEBAPLAR
(31)
GEZİLER
(1)
HAMURİŞLERİ
(50)
KAHVALTILIKLAR
(10)
KEKLER
(43)
KURABİYELER
(50)
LIGHT TARİFLER
(40)
PASTALAR
(61)
PHİLİPS AİRFRYER İLE YEMEK TARİFLERİ
(11)
PİLAVLAR VE MAKARNALAR
(21)
REÇELLER
(5)
SALATALAR
(24)
SÜTLÜ TATLILAR
(22)
ŞEKERHAMURLU KURABİYELER
(7)
ŞERBETLİ TATLILAR
(7)
ŞIK SUNUMLAR
(21)
ŞIK SUNUMLAR---ALINTILAR----
(6)
TATLILAR
(68)
TAVSİYELER
(12)
TUZLULAR
(30)
YEMEK TARİFLERİ
(25)
Z.YAĞLILAR
(15)
15 Şubat 2011 Salı
KAVALA KURABİYESİ
1 BARDAK TUZSSUZ BADEMİ TYAĞ İLE TAVADA KAVURALIM.
SOĞUMASINI BEKLERKEN AYRI BİR KABA:
1 BÜYÜK KASE TYAĞ
1 BARDAK PUDRAŞEKERİ
ALDIĞI KADAR UNU KOYALIM .
SOĞUYAN BADEMLERİDE EKLEYELİM .
YARIM AY KALIPLA ŞEKLİNİ VERİP ALTI KIZARANA KADAR PİŞİRELİM.
PİŞTİKTEN SONRA PUDRAŞEKERİ İLE SERVİS YAPALIM.
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNN
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder