YAŞAM...YEMEK...GEZİ...EĞLENCE @marifetellerimizde @zeynepturan_zyevent
Etiketler
3+1
(7)
APARATİFLER
(44)
BALIKLAR
(4)
BÖREKLER
(25)
ÇOCUKLA GİDİLECEK YERLER
(4)
ÇORBALAR
(19)
DAVET SOFRALARI
(41)
DİYETİSYEN AYSEN ARICANIN TARİF ANALİZLERİ
(4)
DONDURMALAR
(8)
ETLER KEBAPLAR
(31)
GEZİLER
(1)
HAMURİŞLERİ
(50)
KAHVALTILIKLAR
(10)
KEKLER
(43)
KURABİYELER
(50)
LIGHT TARİFLER
(40)
PASTALAR
(61)
PHİLİPS AİRFRYER İLE YEMEK TARİFLERİ
(11)
PİLAVLAR VE MAKARNALAR
(21)
REÇELLER
(5)
SALATALAR
(24)
SÜTLÜ TATLILAR
(22)
ŞEKERHAMURLU KURABİYELER
(7)
ŞERBETLİ TATLILAR
(7)
ŞIK SUNUMLAR
(21)
ŞIK SUNUMLAR---ALINTILAR----
(6)
TATLILAR
(68)
TAVSİYELER
(12)
TUZLULAR
(30)
YEMEK TARİFLERİ
(25)
Z.YAĞLILAR
(15)
15 Şubat 2011 Salı
ISLAK KURABİYE
HAMURU:
1 PAKET KAKAO
YARIM BARDAK SIVIYAĞ
1 YUMURTA
YARIM KASETYAĞ
1 KFİN. ŞEKER
ALDIĞI KADAR UN
ŞERBETİ:
3KFİN.SU
2KFİN.ŞEKER
YAPILIŞI:
HAMURUMUZU YOĞURALIM .
İSTENİLEN ŞEKLİ VERELİM .
FIRINDA 180 DERECeDE PİŞİRELİM .
PİŞTİKTEN SONRA ŞERBETİNE BATIRALIM VE ÇIKARTIP TABAĞIMIZA DİZELİM .
ÇOK LEZZETLİ OLUYOR ÖZELLİKLE ÇOCUKLU EVLERE TAVSİYE EDERİM .
PARÇASINI BIRAKMIYORLAR.
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNNN
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder