9 PATLICAN
500 GR KIYMA
1 SOĞAN
5 DİŞ SARIMSAK
1YK. BİBER SALÇASI
NANE
TUZ
K.BİBER
MAYDANOZ
*PATLICANLARI ALACALI SOYALIM
PATLICANLARI TUZLU YAĞ İLE KIZARTALIM.
(ÇOK KIZARTMAYIN)KAĞ.HAVLUYA SERELİM.
TAVADA KIYMAYI KAVURALIM ICINE SOĞAN ,SARIMSAK ,SALÇA, TUZ, KBİBER, NANE VE MAYDANOZUDA EKLEYELIM.
SOĞUYUNCA PATLICANLARIN KARNINI YARALIM VE HARCIMIZI DOLDURALIM.
ÜZERİNE DOMATES VE BİBER İLE SÜS YAPIP FIRINA VERELİM .
DOMATESLER VE BİBER KAVRULUNCA TAMAMDIR.
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder