12 Şubat 2011 Cumartesi

BROWNİ

BROWNİ - 1 BROWNİ - 2 BROWNİ - 3 BROWNİ - 4 BROWNİ - 5
 
Hazırlama Zamanı dakika
Pişirme Zamanı dakika
Kaç Kişilik

Malzemeler

  • 1 BARDAK SIVIYAĞ
  • 4 YUMURTA
  • 2.5 KAH.FİNCANI ŞEKER
  • 1 KÜÇÜK PAKET KAKAO
  • 1PK KABARTMATOZU
  • 1ÇİMDİK TUZ
  • 1 BARDAK UN

Hazırlanışı

  • HARİKA BİR BROWNİ.DIŞI PUF .ISRIRKEN İÇE BATIYOR:)))))
  •  
  • BİR ÇİKOLATALI BROWNİ TARİFİM DAHA VAR ANCAK .YAPIP RESİMLEYİNCE ONU VERECEĞİM .BU BROWNİDE ÇOK GÜZEL....
  •  
  • BROWNİ İLE KEK ARASINDAKİ FARK NEDİR?????????
  •  
  • YUMUŞAK ,HAFİF ISLAK ,ÜST KATMANI GÖZENEKLİ EE BROWNİYİ NORMAL KEKTEN AYIRAN ÖZELLİKLER BUNLAR :)))))))))
  •  
  • TARİFİMİZ:YUMURTANIN SARILARINI VE AKLARINI AYIRALIM .
  • SARILARIN İÇİNE 1 K.FİN ŞEKERİ İLAVE EDELİM VE ÇIRPALIM .
  • BEYAZLARININ İÇİNEDE 1.5 KFİN .ŞEKERİ İLAVE EDELİM VE ÇIRPALIM .
  • SARI KARIŞIMIMIZA TÜM MALZ. EKLEYELİM .SAAT YÖNÜNDE DEVAMLI AMA YAVAŞCANA KARIŞTIRALIM .
  • SON OLARAK BEYAZ KÖPÜĞÜDE KARIŞIMA DÖKELİM .YİNE SAAT YÖNÜNDE FAZLA HAVALANDIRMADAN KARIŞTIRALIM .
  •  
  • 180 DERECE FIRINDA MİS KOKUSU GELEN KADAR PİŞİRELİM .
  • AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNN

Hiç yorum yok: