BROWNİ
Hazırlama Zamanı dakika
Pişirme Zamanı dakika
Kaç Kişilik
Malzemeler
- 1 BARDAK SIVIYAĞ
- 4 YUMURTA
- 2.5 KAH.FİNCANI ŞEKER
- 1 KÜÇÜK PAKET KAKAO
- 1PK KABARTMATOZU
- 1ÇİMDİK TUZ
- 1 BARDAK UN
Hazırlanışı
- HARİKA BİR BROWNİ.DIŞI PUF .ISRIRKEN İÇE BATIYOR:)))))
-
- BİR ÇİKOLATALI BROWNİ TARİFİM DAHA VAR ANCAK .YAPIP RESİMLEYİNCE ONU VERECEĞİM .BU BROWNİDE ÇOK GÜZEL....
-
- BROWNİ İLE KEK ARASINDAKİ FARK NEDİR?????????
-
- YUMUŞAK ,HAFİF ISLAK ,ÜST KATMANI GÖZENEKLİ EE BROWNİYİ NORMAL KEKTEN AYIRAN ÖZELLİKLER BUNLAR :)))))))))
-
- TARİFİMİZ:YUMURTANIN SARILARINI VE AKLARINI AYIRALIM .
- SARILARIN İÇİNE 1 K.FİN ŞEKERİ İLAVE EDELİM VE ÇIRPALIM .
- BEYAZLARININ İÇİNEDE 1.5 KFİN .ŞEKERİ İLAVE EDELİM VE ÇIRPALIM .
- SARI KARIŞIMIMIZA TÜM MALZ. EKLEYELİM .SAAT YÖNÜNDE DEVAMLI AMA YAVAŞCANA KARIŞTIRALIM .
- SON OLARAK BEYAZ KÖPÜĞÜDE KARIŞIMA DÖKELİM .YİNE SAAT YÖNÜNDE FAZLA HAVALANDIRMADAN KARIŞTIRALIM .
-
- 180 DERECE FIRINDA MİS KOKUSU GELEN KADAR PİŞİRELİM .
- AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder