YAŞAM...YEMEK...GEZİ...EĞLENCE @marifetellerimizde @zeynepturan_zyevent
Etiketler
3+1
(7)
APARATİFLER
(44)
BALIKLAR
(4)
BÖREKLER
(25)
ÇOCUKLA GİDİLECEK YERLER
(4)
ÇORBALAR
(19)
DAVET SOFRALARI
(41)
DİYETİSYEN AYSEN ARICANIN TARİF ANALİZLERİ
(4)
DONDURMALAR
(8)
ETLER KEBAPLAR
(31)
GEZİLER
(1)
HAMURİŞLERİ
(50)
KAHVALTILIKLAR
(10)
KEKLER
(43)
KURABİYELER
(50)
LIGHT TARİFLER
(40)
PASTALAR
(61)
PHİLİPS AİRFRYER İLE YEMEK TARİFLERİ
(11)
PİLAVLAR VE MAKARNALAR
(21)
REÇELLER
(5)
SALATALAR
(24)
SÜTLÜ TATLILAR
(22)
ŞEKERHAMURLU KURABİYELER
(7)
ŞERBETLİ TATLILAR
(7)
ŞIK SUNUMLAR
(21)
ŞIK SUNUMLAR---ALINTILAR----
(6)
TATLILAR
(68)
TAVSİYELER
(12)
TUZLULAR
(30)
YEMEK TARİFLERİ
(25)
Z.YAĞLILAR
(15)
15 Şubat 2011 Salı
AVCI BÖREĞİ
3 YUFKA
İÇ HARCI:
250 GR KIYMA
1 BARDAK İRİ ÇEKİLMİŞ CEVİZ
1 SOĞAN
3 DİŞ SARIMSAK
1 YK BİBER SALÇASI
TUZ
KBİBER
1 BARDAK İNCE BULGUR.
YAPILIŞI:
1 BARDAK BULGURU ÜZERİNİ GEÇECEK KADAR SUDA HAŞLAYALIM VE ALTINI KAPATIP ŞİŞMESİNİ BEKLEYELİM .
TAVADA TÜM MALZ. KAVURALIM .
BULGURU VE CEVİZİDE EKLEYELİM.
YUFKAMIZI AÇALİM VE KALIN SİGARA BÖREKLİK KESİP HARCIMIZI DOLDURUP SARALIM .
ÖNCE YUMURTA SARISINA SONRADA GALETA UNUNA BULAYIP KIZARTALIM .
BEN BİR KISMINI FIRINLADIM ANCAK AVCI BÖREĞİ KIZARTILINCA HAKKINI VERİYOR:)
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNN
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder