15 Şubat 2011 Salı

AVCI BÖREĞİ







3 YUFKA


İÇ HARCI:

250 GR KIYMA
1 BARDAK İRİ ÇEKİLMİŞ CEVİZ
1 SOĞAN
3 DİŞ SARIMSAK
1 YK BİBER SALÇASI
TUZ
KBİBER
1 BARDAK İNCE BULGUR.


YAPILIŞI:
1 BARDAK BULGURU ÜZERİNİ GEÇECEK KADAR SUDA HAŞLAYALIM VE ALTINI KAPATIP ŞİŞMESİNİ BEKLEYELİM .

TAVADA TÜM MALZ. KAVURALIM .
BULGURU VE CEVİZİDE EKLEYELİM.

YUFKAMIZI AÇALİM VE KALIN SİGARA BÖREKLİK KESİP HARCIMIZI DOLDURUP SARALIM .
ÖNCE YUMURTA SARISINA SONRADA GALETA UNUNA BULAYIP KIZARTALIM .

BEN BİR KISMINI FIRINLADIM ANCAK AVCI BÖREĞİ KIZARTILINCA HAKKINI VERİYOR:)

AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNN

Hiç yorum yok: