7 Ocak 2014 Salı

PASTIRMALI KADAYIF BÖREĞİ




 HERKESE MERHABA:)))))))))
PASTIRMALI NEFİS BİR BÖREK TARİFİ VERECEĞİM...
İLK DUYDUĞUMDA HİÇTE İNANDIRICI GELMEMİŞTİ EPEYİ BİR ZAMAN DİRENDİM YAPMAMAK İÇİN ....
SONUNDA YAPTIMMMMM VE BAYILDIMMMMM

250 GR TEL KADAYIF

SOSU::::::::::::
3 YUMURTA
125 GR T.YAĞ
3 BARDAK SÜT
1ÇAYKAŞIĞI TUZ

İÇİNE :::::::::::
PASTIRMA,BEYAZ PEYNİR VE KAŞAR

KADAYIFLARI UFALAYALIM.
ÇIRPTIĞIMIZ SOSA BATIRIP KALIBIMIZA ISLAK ISLAK DÖŞEYELİM.
ARASINA İÇ MALZ. KOYALIM.
KALAN KADAYIFLARIDA SOSA BATIRIP ÜSTÜNE DÖŞEYELİM.
SOS KALIRSA YİNE ÜZERİNE DÖKELİM....

HIMMMMM...........
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNNN...............




3 yorum:

meri dedi ki...

yine değişik ve güzel bir tarif helal sana benden de kocaman sevgiler

marifet ellerimizde dedi ki...

teşekkürler meryemcim....sevgiler:))))))))))

CANBOGAZDAN dedi ki...

ben de yapmistim bir kac kez bu boregi cok degisik cok hos oluyor. ellerine saglik canim. bana da beklerim, sevgiler. Şeyda