1PAKET YAŞMAYA
2 BARDAK ILIK SU
ALDIĞI KADAR UN
1ÇK.MAHLEP
1YK.TUZ
2 SU B.
PUDRA ŞEKERİ
300 GR T.YAĞ
1 YUMURTA
KUŞ
ÜZÜMÜ
FINDIK
YAPILIŞI::::::::::
MAYA VE SUYU BERABER ERITELİM.
ICINE MALZEMELERI DOKELİM,
HAMUR OLUNCA 1 SAAT BEKLETELİM.
HAMURDAN ÜÇ PARCA ALIP SAC ORGUSU YAPA YAPA
TEPSIYE DIZELİM VE ÜZERLERINE YUMURTA SARISI VE KIRIK FINDIK EKLEYELİM.
AFİYET ŞİFA
OLSUNN......
4 yorum:
elinize sağlık, süperler...
Sayfanızı şimdi gördüm:)çok marifetlisiniz maşallah ;)Facebook sayfanızı baktım ama yok sanırım. Dondurmalarınız çok güzellerimiş;) denicem...anlatımlarınızda çok iyi:)başarılarınızın devamı dileğiyle
merhaba zeynep hanım,ben verdiğiniz gerçek simit tarifini yapmayı düşünüyorumda acaba fırını kaç derecede ayarlıycaz ve sıcak fırınamı koyucaz teşekkürler.
sevgılı swotpıeces teşekkurerl....almanyadan gulcan ne guzel sozler:))))))tesekkurederım.....
sevgılı adsız sanada zıyaretın ıcın tesekkurederım.umarım sımıtın coook guzel olur.mayalanma suresını uzun tut en az 1 saat beklet hamurunu 180 derece pişir herzaman sıcak fırın daha guzel sonuç veriyor.....ben genelde fırını ıstırım ıcıne atarım 30 dakıka ılık fırında iyice maya getirir sonra fırını yakarım....
sevgıler:))))))
Yorum Gönder