3 SU BARDAĞI PİRİNÇ ISLATILIR EN AZ 1 SAAT BEKLETİLİR.
500 GR PARÇA ET PİŞİRİLİR VE HAFİF DİDİKLENİR.
1 SU BARDAĞI BEZELYE HAŞLANIR .
2 HAVUÇ RENDELENİR VE AZ YAĞDA KAVRULUR.
3 SU BARDAĞI PİRİNCİ T.YAĞ VE SIVIYAĞ OLAN TENCEREDE PİRİNÇLER TIKIRTIKIR OLANA KADAR KAVURURUZ.
KAVURMA İŞLEMİNE BAŞLARKEN TUZU İLAVE EDERSENİZ PİRİNÇLER KIRILMAZ
.KAVRULAN PİRİNÇLERE 4 SU BARDAĞI KAYNAR ET SUYU İLAVE EDİP ALTINI EN KISIĞA GETİRELİM.
KEK KALIBINA SIRASIYLA PARÇA ETLERİ BEZELYEYİ HAVUCU VE PİLAVI KOYALIM .TERS ÇEVİRİP SERVİS YAPALIM.
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNN
7 yorum:
ELLERİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOR
Mmmm,bol etli şahane bir pilav olmuş,ellerinize sağlık :)
Tabağı alıp sofraya koyuvermek ne güzel olurdu şimdi :)
Muhabbetle..
Ellerine saglik. Pilavin gercekten cok guzel ve lezzetli gozukuyor.
SUNUM SAHANE CANIM
ELLERINE SAGLIK MIS GIBI OLMUS
SEVGILER
GÜLCAN TEŞEKKÜRLER CANIM:)))
ZELİHACIM EVET CANIM ..COCUKLAR OKULDA DEGILLER VE BASINDALAR .......SENI COK IYI ANLIYORUM..
SELEN COK TESEKKULER...
MUTFAKISTAN SANADA COK COK TESEKKUR EDERIM...OĞLUSU OPUYORUM:))))))))
ELLERİNE SAĞLIK SUNUM DA LEZZETTE SÜPER CANIM SEVGİLER:)
teşekkürler fatmacım:)))))))
Yorum Gönder