YAŞAM...YEMEK...GEZİ...EĞLENCE @marifetellerimizde @zeynepturan_zyevent
Etiketler
3+1
(7)
APARATİFLER
(44)
BALIKLAR
(4)
BÖREKLER
(25)
ÇOCUKLA GİDİLECEK YERLER
(4)
ÇORBALAR
(19)
DAVET SOFRALARI
(41)
DİYETİSYEN AYSEN ARICANIN TARİF ANALİZLERİ
(4)
DONDURMALAR
(8)
ETLER KEBAPLAR
(31)
GEZİLER
(1)
HAMURİŞLERİ
(50)
KAHVALTILIKLAR
(10)
KEKLER
(43)
KURABİYELER
(50)
LIGHT TARİFLER
(40)
PASTALAR
(61)
PHİLİPS AİRFRYER İLE YEMEK TARİFLERİ
(11)
PİLAVLAR VE MAKARNALAR
(21)
REÇELLER
(5)
SALATALAR
(24)
SÜTLÜ TATLILAR
(22)
ŞEKERHAMURLU KURABİYELER
(7)
ŞERBETLİ TATLILAR
(7)
ŞIK SUNUMLAR
(21)
ŞIK SUNUMLAR---ALINTILAR----
(6)
TATLILAR
(68)
TAVSİYELER
(12)
TUZLULAR
(30)
YEMEK TARİFLERİ
(25)
Z.YAĞLILAR
(15)
29 Nisan 2011 Cuma
YULAFLI KURABİYE
YARIM BARDAK SIVIYAĞ
5YK TATLANDIRICI
1 YUMURTA
1Ç.KAŞIĞI KARBONAT
1BARDAK LIGHT BEYAZ UN
ALDIĞI KADAR YULAF UN
TÜM MALZEMEYİ HARMANLAYALIM .DÜZ BİR RULO YAPIP BIÇAKLA KESELİM .FIRINDA 180 DERECEDE PİŞİRELİM .
YULAF UNUNA YULAF KEPEĞİNİ RONDODAN GEÇİREREK ULAŞABİLİRSİNİZ.
AĞIZDA DAĞILAN KIYIRKIYIR BİR KURABİYE OLUYOR.
AFİYET ŞİFA OLSUN
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder