Hazırlama Zamanı 30 dakika
Pişirme Zamanı 45 dakika
Kaç Kişilik 10
Malzemeler
- 2 BARDAK BARBUNYA
- 2 BAŞ SOĞAN
- 3 DİŞ SARIMSAK
- 1 DOMATES
- 1 ÇAYBARDAĞI KURU ÜZÜM
- TUZ
- K.BİBER
- 1TK BİBER SALÇASI
- 5 YK Z.YAĞ
- 1 HAVUÇ
Hazırlanışı
- BARBUNYALARI 1 GECE ÖNCEDEN KAYNATALIM .KAYNATTIĞIMIZ SUYUN İÇİNE ERTESİ GÜNE KADAR BEKLETELİM .
- 2 BAŞ SOĞANI DOMATESİ VE SARIMSAKLARI RENDELEYELİM .5 YK Z.YAĞ İLE KAVURALIM .İÇİNE KURU ÜZÜMLERİ HAVUCU VE BARBUNYALARIDA EKLEYELİM .ÜZERİNİ BİRAZ GEÇECEK KADAR SUYUNUDA İLAVE EDELİM .KISIK ATEŞTE ALTINI HİÇ AÇMADAN PİŞİRELİM .
- BEN DEMİR DÖKÜM .İÇİDE EMAYE KAPLI TENCERDE PİŞİRDİM .ÇOK LEZZETLİ OLDU.BİRDAHAKİ SEFERE ÜZERİNE FOLYO SARIP FIRINDA PİŞİRECEĞİM .SİZLERLEDE PAYLAŞIRIM .
- AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder