15 Şubat 2011 Salı

ZEYTİNYAĞLI FASULYE






1.5 KG FASULYE
2 SOĞAN
3 DOMATES
1 K.FİNC.Z.YAĞ
TUZ

YAPILIŞI:
FASULYELER KIRILIR, DÜDÜKLÜYE ÖNCE İNCE DİLİMLENMİŞ SOĞANLARI VE DOMATESLERİ KOYALIM .Z. YAĞINIDA EKLEYELİM VE KAVURALIM.
 KAVRULAN SOĞAN VE DOMATESLERİMİZE TUZUMUZU EKLEYELİM,FASULYELERİDE EKLEYİP BİRKAÇ SEFER KARIŞTIRALIM.

1 BARDAK SU İLAVE EDELİM.
EN ÜSTEDE YARIM KAHVEFİNCANI DAHA Z. YAĞ EKLEYİP BİR GÜZEL PİŞİRELİM....

AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNNNN..............

Hiç yorum yok: