250 GR KUŞBAŞI TAVUK
2 BARDAK BULGUR .
3.5 BARDAK SU ÖLÇÜSÜDÜR.
DAHA KALABALIKSANIZ 3 BARDAK BULGUR 4.5 BARDAK SU İDEALDİR.
TENCEREYE TAVUK ETLERİNİ VE 5 DİŞ SARIMSAĞI ALALIM KAVURALIM .
PİŞTİKLERİNDE İÇİNE BULGURLARI EKLEYELİM .
TANE TANE OLANA KADAR KAVURALIM.
İÇİNE 2 DOMATES RENDESİ 1T.KAŞ.SALÇA EKLEYELİM.
TUZ K.BİBER KOYUP BİRAZ DAHA KAVRALIM.
3.5 BARDAK KAYNAR SU İLAVE EDELİM.SUYU ÇEKENE KADAR PİŞİRELİM.
AFİYET ŞİFA OLSUN.....
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder