15 Şubat 2011 Salı

TAVUKLU BULGUR PİLAVI


250 GR KUŞBAŞI TAVUK

2 BARDAK BULGUR .
3.5 BARDAK SU ÖLÇÜSÜDÜR.

DAHA KALABALIKSANIZ 3 BARDAK BULGUR 4.5 BARDAK SU İDEALDİR.


TENCEREYE TAVUK ETLERİNİ VE 5 DİŞ SARIMSAĞI  ALALIM KAVURALIM .

PİŞTİKLERİNDE İÇİNE BULGURLARI EKLEYELİM .
TANE TANE OLANA KADAR KAVURALIM.

İÇİNE 2 DOMATES RENDESİ 1T.KAŞ.SALÇA EKLEYELİM.

 TUZ K.BİBER KOYUP BİRAZ DAHA KAVRALIM.

3.5 BARDAK KAYNAR SU İLAVE EDELİM.SUYU ÇEKENE KADAR PİŞİRELİM.

AFİYET ŞİFA OLSUN.....

Hiç yorum yok: