SÜSLÜ KURABİYELER
KURABİYE:::::
1 LİMON KABUĞU RENDESİ
1 BARDAK PUDRA ŞEKERİ
2 YUMURTA
250 GR TYAĞ VEYA MARGARİN
YARIM BARDAK SIVIYAĞ
ALDIĞI KADAR UN YAKLAŞIK (5- 6 BARDAK UN-AZAR AZAR İLAVE EDİN UN MARKASINA GÖRE DEĞİŞİR)
MARGARİN KULLANACAKSANIZ::::::::::
MARGARİNİ BİR CEZVEDE ISITALIM .KENARA ALALIM 2 SAAT SONUNDA MARGARİN İLE SUYU AYRIŞICAK .O SUYU KURABİYEYE KATMAYIN.
BUNU BİR PASTANE SAHİBİNDEN ÖĞRENDİM.BU İŞLEM SONUCU GR OLARAK AZALIYOR .TABİKİ YAĞ VE ESASI KALMIŞ OLUYOR .
MARGARİN KULLANIP BEKLETECEKSENİZ YAĞ 250 GR OLSUN YOK TYAĞ KULLANACAKSANIZ 150 GR TYAĞ YARIM BARDAK SIVI YAĞ)
EN GÜZELİ TYAĞ İLE YAPMAK .BENİM TAVSİYEM TYAĞ KULLANMANIZ .
ANCAK İLLA MARGARİN DERSENİZ SİZE BU YÖNTEM SÜPER SONUÇ VERECEKTİR....
- ÜST GANAJ:
- 80 GR BEYAZ ÇİKOLATA
- 2Y.KAŞIĞI KREMA
Hazırlanışı
- TÜM MALZ. KARIŞTIRIP HAMURUMUZU YAPALIM .
- BENİM KURABİYELERİME ŞEKLİ YİNE 4 GÜZEL MELEĞİM VERDİ:)))))
- 180 DERECDE PİŞİRELİM .
- PİŞEN KURABİYELERİMİZ İYİCE SOĞUYUNCA ÜZERİNE GANAJIMIZI SÜRELİM .
- BİR KISMINA PASTA SÜSLERİ DÖKTÜM .BİR KISMINADA RENKLİ SIVI ŞEKERLERLE SÜS YAPTIM .
- GANAJ:ÇİKOLATAYI ERİTELİM VE KREMAMIZIDA EKLEYELİM .
- AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNNN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder