11 Şubat 2011 Cuma

SÜSLÜ KURABİYELER-1-


SÜSLÜ KURABİYELER

SÜSLÜ KURABİYELER - 1 SÜSLÜ KURABİYELER - 2 SÜSLÜ KURABİYELER - 3 SÜSLÜ KURABİYELER - 4 SÜSLÜ KURABİYELER - 5 SÜSLÜ KURABİYELER - 6 SÜSLÜ KURABİYELER - 7

KURABİYE:::::
1 LİMON KABUĞU RENDESİ
1 BARDAK PUDRA ŞEKERİ
2 YUMURTA
250 GR TYAĞ VEYA MARGARİN
YARIM BARDAK SIVIYAĞ
ALDIĞI KADAR UN YAKLAŞIK (5- 6 BARDAK UN-AZAR AZAR İLAVE EDİN UN MARKASINA GÖRE DEĞİŞİR)


MARGARİN KULLANACAKSANIZ::::::::::
MARGARİNİ BİR CEZVEDE ISITALIM .KENARA ALALIM 2 SAAT SONUNDA MARGARİN İLE SUYU AYRIŞICAK .O SUYU KURABİYEYE KATMAYIN.
BUNU BİR PASTANE SAHİBİNDEN ÖĞRENDİM.BU İŞLEM SONUCU GR OLARAK AZALIYOR .TABİKİ YAĞ VE ESASI KALMIŞ OLUYOR .


MARGARİN KULLANIP BEKLETECEKSENİZ YAĞ 250 GR OLSUN YOK TYAĞ KULLANACAKSANIZ 150 GR TYAĞ YARIM BARDAK SIVI YAĞ)


EN GÜZELİ TYAĞ İLE YAPMAK .BENİM TAVSİYEM TYAĞ KULLANMANIZ .
ANCAK İLLA MARGARİN DERSENİZ SİZE BU YÖNTEM SÜPER SONUÇ VERECEKTİR....

  •  
  • ÜST GANAJ:
  • 80 GR BEYAZ ÇİKOLATA
  • 2Y.KAŞIĞI KREMA

Hazırlanışı

  • TÜM MALZ. KARIŞTIRIP HAMURUMUZU YAPALIM .
  • BENİM KURABİYELERİME ŞEKLİ YİNE 4 GÜZEL MELEĞİM VERDİ:)))))
  • 180 DERECDE PİŞİRELİM .
  • PİŞEN KURABİYELERİMİZ İYİCE SOĞUYUNCA ÜZERİNE GANAJIMIZI SÜRELİM .
  • BİR KISMINA PASTA SÜSLERİ DÖKTÜM .BİR KISMINADA RENKLİ SIVI ŞEKERLERLE SÜS YAPTIM .
  •  
  •  
  • GANAJ:ÇİKOLATAYI ERİTELİM VE KREMAMIZIDA EKLEYELİM .
  • AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNNN

Hiç yorum yok: