15 Şubat 2011 Salı

RAMAZAN ÇORBASI-2-


YİNE BANA AİT BİR TARİF.
1 BARDAK NOHUTU GECEDEN ISLATIYORUZ .SABAH TENCEREDE NOHUTU İYİCE PİŞİRİYORUZ.
AYRI BİR TENCEREDE 250 GR KIYMA   1 SOĞAN 5 DİŞ SARIMSAĞI KAVURUYORUZ İÇİNE 1 HAVUÇ RENDESİNİ VE NOHUTLARIDA İLAVE EDİP PİŞİRİYORUZ .PİŞEN ÇORBAMIZA AYRI BİR KAPTA:1 YUMURTA 3 KEPÇE ÇORBANIN SUYU   1.5 LİMON SUYU   3YK.UN YARIM BARDAK SOĞUK SU KOYUP ÇIRPIYORUZ .ÇORBAMIZA DÖKÜP BİR TAŞIM KAYNATIYORUZ.ÜZERİNE TYAĞ.NANE KR BİBER YAKIP SERVİS EDİYORUZ.
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNNN

Hiç yorum yok: