Malzemeler
- 2 BARDAK İNCE BULGUR
- 7 DAL TAZESOĞAN
- 1TK TUZ
- 1TK KR BİBER
- 3 DİŞ SARIMSAK
- 2 YK. BİBER SALÇASI
- 3YK NAR EKŞİSİ
- YARIM LİMONUN SUYU
- 1Ç.BARD. ZYAĞ
- 1DEMET MAYDANOZ
Hazırlanışı
- BULGURU TENCEREYE KOYALIM ÜZERİNİ GEÇECEK KADAR SU İLAVE EDİP KAYNATALIM VE KAPAĞINI KAPATIP 1 SAAT ŞİŞİRELİM .
- 1 SAAT SONNDA BULGURU SÜZELİM .ELİMİZLE HAVALANDIRALIM VE MALZ. EKLEYELİM .
- AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder