YAŞAM...YEMEK...GEZİ...EĞLENCE @marifetellerimizde @zeynepturan_zyevent
Etiketler
3+1
(7)
APARATİFLER
(44)
BALIKLAR
(4)
BÖREKLER
(25)
ÇOCUKLA GİDİLECEK YERLER
(4)
ÇORBALAR
(19)
DAVET SOFRALARI
(41)
DİYETİSYEN AYSEN ARICANIN TARİF ANALİZLERİ
(4)
DONDURMALAR
(8)
ETLER KEBAPLAR
(31)
GEZİLER
(1)
HAMURİŞLERİ
(50)
KAHVALTILIKLAR
(10)
KEKLER
(43)
KURABİYELER
(50)
LIGHT TARİFLER
(40)
PASTALAR
(61)
PHİLİPS AİRFRYER İLE YEMEK TARİFLERİ
(11)
PİLAVLAR VE MAKARNALAR
(21)
REÇELLER
(5)
SALATALAR
(24)
SÜTLÜ TATLILAR
(22)
ŞEKERHAMURLU KURABİYELER
(7)
ŞERBETLİ TATLILAR
(7)
ŞIK SUNUMLAR
(21)
ŞIK SUNUMLAR---ALINTILAR----
(6)
TATLILAR
(68)
TAVSİYELER
(12)
TUZLULAR
(30)
YEMEK TARİFLERİ
(25)
Z.YAĞLILAR
(15)
12 Şubat 2011 Cumartesi
KABAK PASTASI
2 KG KABAK
3.5 BARDAK ŞEKER
İLE KABAKLARI PİŞİRELİM .PİŞEN KABAKLARI EZİCİ İLE EZELİM İÇİNE 2 PAKET PETITBEURRE BİSKÜVİYİ ELİMİZLE UFALAYIP KOYALIM .1 BARDAKTA CEVİZ EKLEYELİM .SOĞUDUKTAN SONRA ÜZERİNE 2 PAKET KREMŞANTİ HAZIRLAYALIM .
ÇOK LEZZETLİ VE HAFİF BİR TATLI OLUYOR .
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNN
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder