15 Şubat 2011 Salı

FISTIKLI PARFE


3 YUMURTA
1 BARDAK PUDRAŞEKERİ
1 BARDAK ANTEP FISTIĞI RENDESİ
2 PAKET KREMŞANTİ-1.5 BARDAK SÜT İLE HAZIRLA

YAPILIŞI:
3 YUMURTA VE P.ŞEKERİNİ 5 DAKİKA ÇIRPALIM .BEN BU İŞLEMİ BENMARİYE OTURTUP YAPARIM YUMURTALARIN ISISI 70 DERECE OLDUĞUNDA BAKTERİ BARINDIRAMAZ ZATEN .ÇIRPILAN HARCA HAZIRLADIĞIMIZ KREMŞANİTİYİ DÖKELİM .ANTEP FISTIKLARINI EKLEYELİM .
PERFEDEN 1 BÜYÜK KASE AYIRIN ONUNLA ÜST TABAKASINI YAPACAĞIZ.
KALANINIDA BUZDOLABINA YUVARLAK BİR KALIPLA KALDIRALIM .
1 SAAT SONUNDA YARI DONAN KASEDEKİ HARCI SIKMA MAKİNESİNE ALALIM YILDIZ UÇLA SÜSLEYELİM .BEN TAMAMEN HAZIR OLAN PASTA PERFEME BİRDE KIZ OTURTTUM .SİZ NASIL ARZU EDERSEİZ ÇYLE SÜLEYBİLİRSİNİZ.

Hiç yorum yok: