YAŞAM...YEMEK...GEZİ...EĞLENCE @marifetellerimizde @zeynepturan_zyevent
Etiketler
3+1
(7)
APARATİFLER
(44)
BALIKLAR
(4)
BÖREKLER
(25)
ÇOCUKLA GİDİLECEK YERLER
(4)
ÇORBALAR
(19)
DAVET SOFRALARI
(41)
DİYETİSYEN AYSEN ARICANIN TARİF ANALİZLERİ
(4)
DONDURMALAR
(8)
ETLER KEBAPLAR
(31)
GEZİLER
(1)
HAMURİŞLERİ
(50)
KAHVALTILIKLAR
(10)
KEKLER
(43)
KURABİYELER
(50)
LIGHT TARİFLER
(40)
PASTALAR
(61)
PHİLİPS AİRFRYER İLE YEMEK TARİFLERİ
(11)
PİLAVLAR VE MAKARNALAR
(21)
REÇELLER
(5)
SALATALAR
(24)
SÜTLÜ TATLILAR
(22)
ŞEKERHAMURLU KURABİYELER
(7)
ŞERBETLİ TATLILAR
(7)
ŞIK SUNUMLAR
(21)
ŞIK SUNUMLAR---ALINTILAR----
(6)
TATLILAR
(68)
TAVSİYELER
(12)
TUZLULAR
(30)
YEMEK TARİFLERİ
(25)
Z.YAĞLILAR
(15)
15 Şubat 2011 Salı
EV YAPIMI YOĞURT
5 LT SÜTÜ İYİCE KAYNATIYORUM HATTA BEN 3 KEZ KABARTIP İNDİRİYORUM(KÖY SÜTÜ ALIYORUM)
SÜT ILININCA SERÇE PARMAĞINIZI SÜTE SOKUN PARMAĞINIZ DAYANACAK KIVAMDA İSE TAMAMDIR.
İÇİNE 1 YK. YOĞURT EKLEYİN VE ÇOK İYİ KARIŞTIRIN.KAPAĞINI KAPATIP ÜZERİNİ BİR ÖRTÜ İLE SARIP 3 SAAT MAYALANDIRIN.3 SAATTEN FAZLA TUTARSANIZ YOĞURDUNUZ EKŞİ OLUR.
YOĞURDU AÇIN .KAPAĞI AÇIK OLARAK BUZDOLABINA YERLEŞTİRİN 2 SAAT SONRA KIVAMLI YOĞURDUNUZ HAZIR.
EĞER YOĞURDUNUZ 3 SAAT SONUDA HALA SULU KIVAMDA İSE BİR BORCAMA KAYNAR SU KOYUP TENCEREYİ OTURTUN VE 15 DAK. DAHA BEKLETİN .
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder