BU BÖREĞİMİZDE HARİKA OLUYOR:)))))))))))))
- HARCI:
- 400 GR PARÇA ET
- 1 SOĞAN
- 3DİŞ SARIMSAK
- 1 KÜÇÜK KAVANOZ GARNİTÜR
- 3 YUFKA
SOS:
- 1BARDAK SÜT
- 1 YUMURTA
- YARIM Ç. BARDAĞI SIVIYAĞ
Hazırlanışı
- HARCI:
- SOĞANI VE SARIMSAĞI İYİCE ÖLENE KADAR PİŞİRELİM .
- İÇİNE ÖNCEDEN PİŞİRDİĞİMİZ VE DİDİKLEDİĞİMİZ ETLERİ EKLEYELİM .
- TUZUNU K.BİBERİNİ DE EKLEYELİM .
- HARÇ SOĞUYUNCA GARNİTÜRLERİMİZİ KATALIM VE KARIŞTIRALIM .
- YUFKALARI SİGRAYA BÖREĞİ KESER TARZDA KESELİM HARCIMIZLA DOLDURALIM.
- HAZIRLADIĞIMIZ SOSA BATIRIP ÇIKARTALIM .
- AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder