14 Şubat 2011 Pazartesi

CORDON BLUE

BUNU İLK OLARAK İZMİRDE YEMİŞTİM EFES OTELİNDE .O ZAMANLAR KÜÇÜK BİR KIZDIM AMA O LEZZETİ HİÇ UNUTMADIM .ŞİMDİ  SIVADIM KOLLARI YAPTIM. .HEM KOLAY HEM ÇOK LEZZETLİ.
KASABA TAVUK ETİNİ İNCECİK DÖVDÜRDÜM AVUCUMDAN BÜYÜK BİR PARÇA OLDU.İÇİNE ÖNCE JAMBON SONRA KAŞAR KOYDUM VE RULO YAPTIM.YUMURTAYA ARDINDANDA GALETA UNUNA BATIRDIM VE KIZARTTIM .KESİNCE İÇİNDEN KAŞARLARI AKIYOR SALAM JAMBON GÖRÜNTÜ OLARAK ZENGİNLİK VERİYOR.
AFİYET ŞİFA OLSUNNNN
                                                                               

Hiç yorum yok: