YAŞAM...YEMEK...GEZİ...EĞLENCE @marifetellerimizde @zeynepturan_zyevent
Etiketler
3+1
(7)
APARATİFLER
(44)
BALIKLAR
(4)
BÖREKLER
(25)
ÇOCUKLA GİDİLECEK YERLER
(4)
ÇORBALAR
(19)
DAVET SOFRALARI
(41)
DİYETİSYEN AYSEN ARICANIN TARİF ANALİZLERİ
(4)
DONDURMALAR
(8)
ETLER KEBAPLAR
(31)
GEZİLER
(1)
HAMURİŞLERİ
(50)
KAHVALTILIKLAR
(10)
KEKLER
(43)
KURABİYELER
(50)
LIGHT TARİFLER
(40)
PASTALAR
(61)
PHİLİPS AİRFRYER İLE YEMEK TARİFLERİ
(11)
PİLAVLAR VE MAKARNALAR
(21)
REÇELLER
(5)
SALATALAR
(24)
SÜTLÜ TATLILAR
(22)
ŞEKERHAMURLU KURABİYELER
(7)
ŞERBETLİ TATLILAR
(7)
ŞIK SUNUMLAR
(21)
ŞIK SUNUMLAR---ALINTILAR----
(6)
TATLILAR
(68)
TAVSİYELER
(12)
TUZLULAR
(30)
YEMEK TARİFLERİ
(25)
Z.YAĞLILAR
(15)
15 Şubat 2011 Salı
ÇİLEK REÇELİ
GECEDEN ÇİLEKLER ŞEKERE YATIRILIR.
SABAHA SULANAN ÇİLEKLER PİŞİRİLİR.
PİŞERKEN ÜZERİNDE OLUŞAN KÖPÜKLERİ(KEPLERİ)MUTLAKA ALINMALIDIR.
REÇEL İYİCE PİŞİP SUYU AZALINCA İÇİNE 1 LİMONUN SUYU EKLENİR.
1 TAŞIM DAHA KAYNATILIP KAPATILIR.
AFİYET ŞİFA OLSUN
ŞEFTALİ-PORTAKAL-KAYISI-İNCİR REÇELİ İÇİNDE ÖLÇÜ AYNIDIR.
BEN HEP BİREBİR ÖLÇÜ KULLANIRIM.
1KG İNCİRSE 1 KG ŞEKER KOYARIM.HERZAMANDA GÜZEL OLUR.
BİRDE REÇELDE ACELECİ OLMAMAK LAZIM.
UZUN UZUN PİŞİRMEK ,KIVAMINI KOYALAŞTIRMAK LAZIM.
BU REÇELİMİDE 3 KG ÇİLEK VE 3 KG ŞEKERLE YAPTIM.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder