15 Şubat 2011 Salı

CHEESECAKE

2 PAKET ETİ BURÇAK BİSKÜVİ
125 GR TYAĞ
ALT TABANI:BURÇAKLARI UNUFAK HALE GETİRELİM .YAĞI ERİTİP BURÇAKLARLA KARIŞTIRALIM.BORCAMA YADA KELEPÇELİ KALIBIN DİBİNE YAĞLANMIŞ BURÇAKLARI SERELİM BASTIRALIM VE FIRINDA 30 DAK 180 DERECDE PİŞİRELİM.

       (ÇİK. GLAZÜRLÜ OLANI)
LABNELİ HARCI:
1 PAKET LİMON JÖLESİ
1 BARDAK SICAK SU
1 BÜYÜK PAKET LABNE PEYNİRİ
1YK P.ŞEKERİ
1 PAKET KREMŞANTİ


(MEYVALI OLANI)
YAPILIŞI:LİMON JÖLESİ VE SICAK SUYU DEVAMLI ÇIRPALIM .AYRI BİR KAPTA KREMŞANTİ HAZIRLAYALIM VE JÖLEYE EKLEYELİM .İÇİNE 1 BÜYÜK LABNEYİ VE P.ŞEKERİNİDE KOYALIM MİKSERLE ÇIRPALIM VE FIRINDAN ÇIKARTIP SOĞUTTUĞUMUZ BURÇAKLARIN ÜZERİNE DÖKELİM.
ÜZERİNE İSTER JÖLE YAPIN İSTER GANAJ İSTER ÇİK.GLAZÜRÜ ...ZEVK SİZİN BEN YAPTIĞIM FARKLI BİR KAÇ ŞEKİLDEKİ CHEESECAKE LERİN RESİMLERİNİ YAYINLIYORUM .
BU PİŞMEDEN YAPILDIĞI İÇİN ÇOK KOLAY AYRICA ÇOKDA LEZZETLİ OLUYOR.
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNNN
(TEK TEK KAPLARDA YAPMIŞTIM .İKRAM İÇİN İDEAL-VİŞNELİ-)

Hiç yorum yok: