YAŞAM...YEMEK...GEZİ...EĞLENCE @marifetellerimizde @zeynepturan_zyevent
Etiketler
3+1
(7)
APARATİFLER
(44)
BALIKLAR
(4)
BÖREKLER
(25)
ÇOCUKLA GİDİLECEK YERLER
(4)
ÇORBALAR
(19)
DAVET SOFRALARI
(41)
DİYETİSYEN AYSEN ARICANIN TARİF ANALİZLERİ
(4)
DONDURMALAR
(8)
ETLER KEBAPLAR
(31)
GEZİLER
(1)
HAMURİŞLERİ
(50)
KAHVALTILIKLAR
(10)
KEKLER
(43)
KURABİYELER
(50)
LIGHT TARİFLER
(40)
PASTALAR
(61)
PHİLİPS AİRFRYER İLE YEMEK TARİFLERİ
(11)
PİLAVLAR VE MAKARNALAR
(21)
REÇELLER
(5)
SALATALAR
(24)
SÜTLÜ TATLILAR
(22)
ŞEKERHAMURLU KURABİYELER
(7)
ŞERBETLİ TATLILAR
(7)
ŞIK SUNUMLAR
(21)
ŞIK SUNUMLAR---ALINTILAR----
(6)
TATLILAR
(68)
TAVSİYELER
(12)
TUZLULAR
(30)
YEMEK TARİFLERİ
(25)
Z.YAĞLILAR
(15)
15 Şubat 2011 Salı
ÇATAL ÇÖREK
1 PAKET MARGARİN
1 SU BARDAĞI YOĞURT
1ÇAYK. ŞEKER
1T.K. MAHLEP
2 YUMURTA(SARISI ÜZERİNE)
1.5 PAKET KABARTMA TOZU
ALDIĞI KADAR UN
HAMUR YOĞURLUP HAZIRLANIR
PASTANELERDEKİ ÇATAL SİMİT ŞEKLİ VERİLİR ÜZERİNE YUMURTANIN SARISI SÜRÜLÜR VE BİR ÇATALLA UZUN ÇİZİKLER ATILIR.
AFİYET ŞİFA OLSUNNN........
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
2 yorum:
blogun hayırlı olsun
çok teşekkür ederim :)
Yorum Gönder