ANGELS PASTA
Malzemeler
- PANDİSPANYASI:
- 4 YUMURTA
- 1 BARDAK YOĞURT
- 1.5 BARDAK ŞEKER
- 3 BARDAK UN
- 1 BARDAK SIVIYAĞ
- 1PAKET KABARTMATOZU
- 1 PAKET KAKAO
- KREMASI:
- 200 GR BİTTER ÇİKOLATA KREMASI-SARELLE-
- 1.5 PAKET KREMA
- 2PAKET SÜTLÜ ÇİKOLATA
Hazırlanışı
- ASLINDA BU PASTANIN ADI DEWILS AMA BEN UYGUN BULMUYORUM .ADINI DEĞİŞTİRDİM VE ANGELS KOYDUM .GİTSİN ŞEYTANLAR GELSİN MELEKLER:)))))))))
- PANDİSPANYAMIZI PİŞİRELİM .
- İKİYE KESELİM .
- AYRI BİR KAPTA KREMAYI, SARELLEYİ VE ERİTTİĞİMİZ ÇİKOLATALARI ÇIRPICI İLE ÇIRPALIM .
- HER KATA BOLCA SERELİM .
- ÜZERİNİDE KREMAMIZ İLE KAPLAYALIM .
- ÇAYKAŞIĞININ TERSİ İLE KREMAYI HAVALANDIRIP ŞEKLİNİ VERELİM .
- AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNNNN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder