YİNE ÖVMEDEN EDEMEYECEĞİ .HARİKA BİR PASTA OLDU:)
KEKİ:KLASİK BÜYÜK FIRIN TEPSİSİNDE OLUYOR .BİRAZ BOŞA ALAN KALIYOR AMA SORUN DEĞİL .HARÇ KATI OLDUĞU İÇİN YAYILIP SİZİ ÜZMÜYOR:)
3K.FİN PUDRAŞEKERİ-NORMAL ŞEKERDE KOYABİLİRSİNİZ ANCAK İÇİNE BOL MİKTARDA YUMURTA İHTİVE ETTİĞİ İÇİN BEN BU PASTALARI BUZDOLABINDA BEKLETİYORUM VE NORMAL ŞEKER DOLAPTA DONUNCA HOŞ OLMUYOR .P.ŞEKERİ İLE DAHA GÜZEL SONUÇ ALIRINIZ.-
3K.FİN UN
4 YUMURTA
1 KABART.TOZU
1LİMON KABUĞU RENDESİ
YARIM K.FİN ILIK SU
KEKİMİZİ YAPALIM 180 DERECE FIRINDA PİŞİRELİM .PİŞTİKTEN SONRA İLK SICAKLIĞI ÇIKINCA FIRIN KAĞIDI İLE BERABER RULO YAPALIM .30 DAK BEKLETTİKTEN SONRA FIRIN KAĞIDINI SÖKELİM
İÇ KREMASI:
500 LT SÜT
YARIM BARDAK UN
YARIM BARDAK ŞEKER
1 KASE TYAĞ
İLE MUHALLEBİMİZİ PİŞİRELİM .İLK ISISI GEÇİNCE İÇİNE 1 PAKET K.ŞANTİ EKLEYİP 5 DAK. ÇIRPALIM .
KEKİMİZİN ÜZERİNE SÜRELİM MUZLARIDA KEKİN UÇ KISMINA KOYALIM VE RULO HALDE BUZDOLABINDA 30 DAK BEKLETELİM .
ÇIKARTIP K.ŞANTİ İLE ÜZERİNİ SÜSLEYELİM .FISTIK RENDESİNİDE EKLEDİKMİ TAMAMDIR:)
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNNNN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder