23 Nisan 2013 Salı

KABAK PASTASI



2 KG KABAK
3.5 BARDAK ŞEKER
İLE KABAKLARI PİŞİRELİM .

PİŞEN KABAKLARI EZİCİ İLE EZELİM İÇİNE 2 PAKET PETITBEURRE BİSKÜVİYİ ELİMİZLE UFALAYIP KOYALIM .

1 BARDAKTA CEVİZ EKLEYELİM .

SOĞUDUKTAN SONRA ÜZERİNE 2 PAKET KREMŞANTİ HAZIRLAYALIM .

ÇOK LEZZETLİ VE HAFİF BİR TATLI OLUYOR .




AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNN

7 yorum:

Adsız dedi ki...

mefhabab zeynep teyze ben zeyep.elinize saglık

Adsız dedi ki...

ÇOK GÜZEL YEMEKLER YAPIYORSUNUZ
ZEYNEP HANIM.

marifet ellerimizde dedi ki...

zeynoşum kuzummmmmmmmmmm yerim ben seniiiiiiiiiii:))))))))))

teşekkürederim:)

meri dedi ki...

kabak demesen krem şantili bişiy sanıcaktım harika görünüyor ellerine sağlık

Adsız dedi ki...

ayva tatlısı çok güzel olmuş.

bir kase lezzet dedi ki...

mmmm nefis canım eline sağlık:)))

Bademle Buduk dedi ki...

kabağı çok severim ama bu tarif enteresanmış gerçekten