20 Nisan 2011 Çarşamba

NEFİS ZEYTİNYAĞI

NEFİS ZEYTİNYAĞI - 1 NEFİS ZEYTİNYAĞI - 2

 

Malzemeler

  • 1 KAVANOZ ZEYTİN
  • YARIM KAVANOZ ZYAĞI
  • YARIM LİMON

Hazırlanışı

  • DUYUNCA ÇOK BASİT GELİYOR AMA İNANIN ENFES BİR LEZZET.
  • GÜZEL BİR GELENEK VARDIR.NEFİS Z.YAĞI VE ÇITIR EKMEK....BAN BANABİLDİĞİN KADAR:))))))))))))))))
  •  
  • İTALYADAKİ TATİLİMİZDE ORADAKİ ENFES ZYAĞLARINA BAYILMIŞTIM.
  • İSTANBULDADA DA BU TADI SADECE MEZZALUNA LARDA BULABİLDİM.....
  • EVE GELİNCE TADİ DAMAĞIMDA GEZİNİRKEN.....
  • ZEYTİNLERİ BİR KAVANOZA KOYDUM.ÜZERİNE TAM YARISINA KADAR HALİS ZYAĞI
  • YARIM LİMON SIKTIM.1 GECE BEKLETTİM .
  • ERTESİ GÜN İYİCE SALLADIM .ZYAĞI TABAĞINA DÖKTÜM...
  • HIMMM SONUÇ HARİKA ...ÖBÜRKÜLERDEN TEK FARKI RENGİYDİ.ONLAR HEM BU NEFİS LİMON VE ZEYTİN AROMASINDA HEMDE ÇOK AÇIK SARI:)))))
  • EE ARTIK EKMEĞİ BANMA ZAMANIYDI.....
  • HAYDİ AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNNN...KİLO OLMASINNN:))))))))
 

Hiç yorum yok: