HERKESE MERHABALAR:))))))))))))
BİZİM ÇOK SEVEREK TÜKETTİĞİMİZ BİR REÇELİN TARİFİNİ VERMEK İSTİYORUM..LOKUM GİBİ OLUYOR....
REÇELDE ACELECİ OLMAMAK LAZIM.
UZUN UZUN PİŞİRMEK ,KIVAMINI KOYALAŞTIRMAK LAZIM.
BU REÇELİMİDE 3 KG İNCİR VE 3 KG ŞEKERLE YAPTIM.
REÇEL İYİCE PİŞİP SUYU AZALINCA İÇİNE 1 LİMONUN SUYU EKLENİR.
1 TAŞIM DAHA KAYNATILIP KAPATILIR.
AFİYET ŞİFA OLSUNNNN...................
incir reçelini ayva ile nasıl yaptın kuzum:))
YanıtlaSilellerine emeklerine sağlık. üzerine de kaymak mımmm..
.)ne guldümm sen cok yaşa paptyammmmmmmmmmmmm:)e 4 cocuklu kadın ayvada yazar incirde:)))))))))))sagol canım benım...
YanıtlaSilELLERİNİZE SAĞLIK,ÇOK GÜZEL OLMUŞ...SEVGİLER..
YanıtlaSilOlgun inciri hiç denemedim, ellerine sağlık canım benim..
YanıtlaSilBayılırım incir reçeline ellerine sağlık arkadaşım.Sevgiler
YanıtlaSil