MERHABALAR...RAMAZANDA SIKSIK KARŞIMIZA ÇIKAN VE BENCEEE NEFISS BIR TATLIDIR....
BEN DAYANAMAMMMMMM.....
BU ARADA DİYETE NE OLDU ACABA????????????????3 KILO ALDIM...NAPICAM BILMEM:(((((((((((((
NEYSE...RAMAZAN GECSIN BAKARIZ INSALLAH...
200 GR KAYISIYI ORTADAN YARDIM ,1 BARDAK ŞEKER VE TAM HİZASINDA SU İLE HAŞLADIM.
İYİCE YUMUŞAYINCA ALTINI TAM AÇTIM VE KALAN SUYUNUDA ÇEKTİRDİM.
EĞER YİNEDE SU KALIRSA KAYMAKLARI YERLEŞTİRDİKTEN SONRA TATLININ ÜZERİNEDE DÖKERSİNİZ.BEN BİRAZ BIRAKTIM.
TATLIMA DÖKTÜM..PARLASINLAR DİYE....*
KAYISILAR İYİCE SOĞUYUNCA KAYMAKLARI YERLEŞTİRELİM...HIMMMM...
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNNNNNN
şu kaymağı ben sevemedim gitti
YanıtlaSilkaymak yerine krem şanti olmaz demi bende Nihal gibi sevmiyorum da
YanıtlaSilNİLHANNN BEN BAYILIRIM KAYMAĞA.....AMA BENİM MİNNOŞLARIMDA KAYMAK HİÇ SEVMEZLER....
YanıtlaSilŞERİFECİM ASLINDA NİLHAN GİBİ SENDE SEVMİYORSUN...NEDEN OLMASIN KREMŞANTİDE OLUR..ANCAK TATLI ORANINI DÜŞÜRMEK LAZIM BENCE.
ÇÜNKÜ ŞANTİ ZATEN ŞEKER İHTİVA EDİYOR..ÇOK TATLI OLUR...
AFİYET ŞİFA OLSUN KIZLAR ..KREMŞANTİ İLE DENERSİNİZ İNŞALLAH...
görüntü muhteşemm
YanıtlaSilYapmayın böyle yahu, hefis görünüyor, rejimde olanlara yazık:) Kaymağa da bayılırım hele ekmek kadayıfının üstünde mükemmel olurdu:)
YanıtlaSiltam benlik bir tatlı ellerine sağlık
YanıtlaSilama ben günkurusu kaysıdan yaparım
bunu
çok güzel görünüyor
ellerine sağlık
Canım tam bir bomba. Ellerine sağlık
YanıtlaSilMUKO,FADIİ,FATMA,HÜLYA..KIZLAR COK COK
YanıtlaSilTEŞEKKUR EDERIM....