Sayfalar

12 Ağustos 2011 Cuma

KAYMAKLI KAYISI TATLISI


 MERHABALAR...RAMAZANDA SIKSIK KARŞIMIZA ÇIKAN VE BENCEEE NEFISS BIR TATLIDIR....

BEN DAYANAMAMMMMMM.....
BU ARADA DİYETE NE OLDU ACABA????????????????3 KILO ALDIM...NAPICAM BILMEM:(((((((((((((


NEYSE...RAMAZAN GECSIN BAKARIZ INSALLAH...

200 GR KAYISIYI  ORTADAN YARDIM ,1 BARDAK ŞEKER VE TAM HİZASINDA SU İLE HAŞLADIM.

İYİCE YUMUŞAYINCA ALTINI TAM AÇTIM VE KALAN SUYUNUDA ÇEKTİRDİM.

EĞER YİNEDE SU KALIRSA KAYMAKLARI YERLEŞTİRDİKTEN SONRA TATLININ ÜZERİNEDE DÖKERSİNİZ.BEN BİRAZ BIRAKTIM.

TATLIMA DÖKTÜM..PARLASINLAR DİYE....*

KAYISILAR İYİCE SOĞUYUNCA KAYMAKLARI YERLEŞTİRELİM...HIMMMM...
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNNNNNN


8 yorum:

  1. şu kaymağı ben sevemedim gitti

    YanıtlaSil
  2. kaymak yerine krem şanti olmaz demi bende Nihal gibi sevmiyorum da

    YanıtlaSil
  3. NİLHANNN BEN BAYILIRIM KAYMAĞA.....AMA BENİM MİNNOŞLARIMDA KAYMAK HİÇ SEVMEZLER....

    ŞERİFECİM ASLINDA NİLHAN GİBİ SENDE SEVMİYORSUN...NEDEN OLMASIN KREMŞANTİDE OLUR..ANCAK TATLI ORANINI DÜŞÜRMEK LAZIM BENCE.
    ÇÜNKÜ ŞANTİ ZATEN ŞEKER İHTİVA EDİYOR..ÇOK TATLI OLUR...

    AFİYET ŞİFA OLSUN KIZLAR ..KREMŞANTİ İLE DENERSİNİZ İNŞALLAH...

    YanıtlaSil
  4. Yapmayın böyle yahu, hefis görünüyor, rejimde olanlara yazık:) Kaymağa da bayılırım hele ekmek kadayıfının üstünde mükemmel olurdu:)

    YanıtlaSil
  5. tam benlik bir tatlı ellerine sağlık
    ama ben günkurusu kaysıdan yaparım
    bunu
    çok güzel görünüyor
    ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  6. Canım tam bir bomba. Ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  7. MUKO,FADIİ,FATMA,HÜLYA..KIZLAR COK COK
    TEŞEKKUR EDERIM....

    YanıtlaSil

BLOG SAHİBİ OLMAYAN ARKADAŞLAR -ADSIZ- BUTONUNU İŞARETLEYİP YORUM BIRAKABİLİRLER:)
ZAMAN AYIRIP YORUM YAPTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.....