Sayfalar

10 Temmuz 2011 Pazar

MEYVELİ YUMUŞAK TART






YUMUŞAK TART:::::::::::

2 YUMURTA
YARIM BARDAK PUDRA ŞEKERİ
2 YKAŞIĞI SÜT
1 KASE TYAĞ VEYA 1 BARDAK SIVIYAĞ
1 BARDAK UN
1PK KABARTMATOZU
TÜM MALZ. ÇIRPALIM 180 DERCEDE PİŞİRELİM .

ÜZERİNİN KREMASI:::::::::::

1 K.FİNCANI UN
YARIM K.FİN.NİŞASTA
1K.FİNCANI ŞEKER
2 BARDAK SÜT
ÇIRPALIM VE PİŞİRELİM .
ILININCA İÇİNE 1 PK.KREMŞANTİ EKLEYİP 5 DAKİKA DAHA ÇIRPALIM.

ILINAN TARTIN ÜZERİNE KREMAMIZI EN ÜSTEDE MEYVELERİ YERLEŞTİRELİM..

GERÇEKTEN ÇOK LEZZETLİ VE HAFİF BİR TAR OLUYOR:)

*SEVGİLİ NOBBLESS VE EMİNE HANIMIN SORUSU ÜZERİNE YAZMAYI UNUTTUĞUM NOKTAYI HEMEN EKLEMEK İSTİYORUM..

MUZLARIN KARARMAMASI İÇİN  LİMON SIKTIM.VE MUZLARI  ELİMLE FAZLA HIRPALAMADAN LİMONLADIM.


AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNN

13 yorum:

  1. bayıldım harika görünüyor. pastaneden almış gibi şık da. ellerine sağlık tatlım.

    YanıtlaSil
  2. Çok iştah açıcı olmuş görüntü insanı baştan çıkarıyor ellerine sağlık canım. Güzel bir hafta dilerim.

    YanıtlaSil
  3. Güanydın Zeynep, iyi haftlar olsun.
    Bu ne sabah sabahh açıktım yine benn :)

    YanıtlaSil
  4. çok iştah açıcı ellerine sağlık canım

    YanıtlaSil
  5. mis gibi kokusu burnuma geldi,ne güzel olmuş sanat eseri gibi:)
    ellerinize sağlık bayıldım:)

    YanıtlaSil
  6. YEMYEŞİLDENİZ,HANDAN,PEMBESİNTİ,BAHAR VE KRN SILERE COK COK TEŞEKKURLER..GUZEL YORUMLARINIZLA SABAH DAHA GUZEL OLUYOR....SEVGILER KIZLAR:)))))))))

    YanıtlaSil
  7. nefis nefis, meyvelerin kararmaması için jöle dökmek gerekir mi?

    YanıtlaSil
  8. tart muhteşem görünüyor.. meyveli olması da ayrıca güzel.. merak ettiğim meyvelerin özellikle muzun kararmaması için bir şey yapıp yapmadığın.. ellerine sağlık

    bebegimincicileri.blogspot.com

    YanıtlaSil
  9. NOBBLESS VE EMINE HANIM .EVET KARARMAMASI ICIN BIR ŞEY YAPMAK LAZIM:)ELIMLE LIMONLADIM.
    OZELLIKLE MUZLAR HEMEN KARARIYOR AMA BEN LIMONLADIM VE ERTESI GUN BILE KARARMADI .
    KORKUM TADININ EKŞİ OLMASIYDI.TADINIDA ETKILEMEDİ.
    GUZEL YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM:))))))))

    YanıtlaSil
  10. elinize sağlıkk cok şeker duruyorrr bende denıcemm nasıp olursa...

    YanıtlaSil
  11. harika görünüyor. Elerinize sağlık.
    hele demeyveler enfes dizilmiş..

    YanıtlaSil
  12. Yumuşak olduğu için hemen deneyeceğim. Emeklerine sağlık..

    YanıtlaSil
  13. GÜLCE EBRU VE NİLGÜN ...COK COK TEŞEKKÜRLER...GERCEKTEN LEZZETLI OLUYOR UMARIM FAYDAM OLMUSTUR:)SEGVILER...

    YanıtlaSil

BLOG SAHİBİ OLMAYAN ARKADAŞLAR -ADSIZ- BUTONUNU İŞARETLEYİP YORUM BIRAKABİLİRLER:)
ZAMAN AYIRIP YORUM YAPTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.....