2 KG KABAK
3.5 BARDAK ŞEKER
İLE KABAKLARI PİŞİRELİM .
PİŞEN KABAKLARI EZİCİ İLE EZELİM İÇİNE 2 PAKET PETITBEURRE BİSKÜVİYİ ELİMİZLE UFALAYIP KOYALIM .
1 BARDAKTA CEVİZ EKLEYELİM .
SOĞUDUKTAN SONRA ÜZERİNE 2 PAKET KREMŞANTİ HAZIRLAYALIM .
ÇOK LEZZETLİ VE HAFİF BİR TATLI OLUYOR .
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNN
mefhabab zeynep teyze ben zeyep.elinize saglık
YanıtlaSilÇOK GÜZEL YEMEKLER YAPIYORSUNUZ
YanıtlaSilZEYNEP HANIM.
zeynoşum kuzummmmmmmmmmm yerim ben seniiiiiiiiiii:))))))))))
YanıtlaSilteşekkürederim:)
kabak demesen krem şantili bişiy sanıcaktım harika görünüyor ellerine sağlık
YanıtlaSilayva tatlısı çok güzel olmuş.
YanıtlaSilmmmm nefis canım eline sağlık:)))
YanıtlaSilkabağı çok severim ama bu tarif enteresanmış gerçekten
YanıtlaSil