BENİM ÇOK SEVDİĞİM BİR TARİF OLDUKÇA DA KOLAY......
KABAKLARI KAYIK GİBİ SOYUP,OYALIM.....
İÇLERİNE KAVURDUĞUMUZ;
KIYMA ,SOĞAN,DOMATES VE SARIMSAĞI EKLEYELİM FIRINA VERELİM.
FIRINA VERİRKEN SALÇALI VE DOMATESLİ SOS HAZIRLAYALIM.KABAKLAR SOSLA PİŞSİN TADI DAHA GÜZEL OLUYOR.
SOS::::::
2 Y.KAŞIĞI SALÇA
1 DOMATES RENDESİ
3. YKAŞ. SIVIYAĞ
1. T.KAŞ TUZ
1.TKAŞ KARABİBER
180 DERECEDE 30 DAKİKA PİŞTİKTEN SONRA ÇIKARTIP ÜZERİNE BOL RENDE KAŞAR SERPELİM.
TEKRAR FIRINA VERİP KAŞARLARIN ÜZERİNİ KIZARTALIM...
HIM HARİKA VE SAĞLIKLI:))))))))))))))))
AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNN
Gercekten leziz görünüyor denemk lazim,eline saglik...
YanıtlaSilçok güzel ve iştah acıcı gerçekten ellerine sağlık.
YanıtlaSilsevgiler
kabağı seviyorum ne yana çekersen o yana yakışan bir sebze :)
YanıtlaSilellerine emeklerine sağlık Zeynipcim
Ellerinizede sağlık,çok severim..Çok iştah açıcı görünüyor..
YanıtlaSilbayılırım canım ellerine sağlık çok leziz görünüyor güzel bir hafta diliyorum
YanıtlaSilOy oy nasıl iştah açıcı ellerine sağlık canım..
YanıtlaSilCok pratik ve gercekten harika gozukuyor. Ellerine saglik...
YanıtlaSilne yalan söyliyim kabağı böyle hiç denememiştim bu kabaklıktan çıkmış osmanlı sofralarına yakışır bişiy olmuş ellerine sağlık aklımda olsun bunu deniyim..
YanıtlaSilHem hafif hem de lezzetli ,ellerine sağlık..
YanıtlaSilafiyet olsun kızlarrrrrrrrrr:)sabah sabah güzel yorumlarınızı okudum...havada harika...hepinizi kocaman opuyorum....sevgıler:))))))))))))
YanıtlaSilah o ne lezzetlidir.. ellerinize sağlık
YanıtlaSilsevgiler..
Akşam yemeği yaklaşırken acıkmış biri olarak bayıldım buna =) Ellerine sağlık.
YanıtlaSilGERÇEKTENDE HARİKAGÖRÜNÜYOR
YanıtlaSilteşekkürederim:)güzel yorumlar ve ziyaretiniz beni cok mutlu etti...sevgiler:))))))))
YanıtlaSil